![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 11 January 2003 Skąd: Wodzisław Śl. ![]() |
Ma już ktoś wieści co sie dzieje w Masłowie
Jakie czasy ?? kto dotrł ostatecznie po wczorajszym Bemowie może jakieś fotki i filmiki Wysłany Nie Wrz 26, 2004 16:19 pm: naprawde nikogo tam nie było ciekawi mnie jakie czasy robili ... głownie w klasie TURBO -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Busko-Zdrój ![]() |
TURBO:
eliminacje ET+RT (ET) 1.Combo 14,462(14,198); 13,975(13,802) 2.Ibiza 14,568(14,385); 14,356(14,058) 3.Fiat Coupe 15,249(14,952); 15,642(15,230) nie mam czasow z finalow ale kolejnosc byla taka sama najlepszy czas wykrecila CBR 900 11,4x z samochodow chyba najszybszy byl Viper NX - 12,3x ogolnie bylo spoko, dosyc malo samochodow, pogoda OK tylko pod koniec straszny balagan i niepotrzebne konkurencje CarAudio itp. ps. W PROFI na 3 byla Calibra (15,060) (1. CTR, 2. ITR) |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 19 June 2004 Skąd: Kielce/Poznań ![]() |
-------------------- **CB Inside**
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
Zwycięstwo w klasie diesel w całym sezonie- k3 by CompSport
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
[quote="darksmile"] Zwycięstwo w klasie diesel w całym sezonie- k3 by CompSport
....... bez zwycięstwa w żadnej eliminacji..... zapomniałeś dodać , ale brawa dla k3 oczywiście !!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
fajna imprezka pogoda dopisala
u mnie niestety 3 miejsce w Turbo + i 4 miejesc w outlaw ale za to PUCHAR PZA w klasie turbo plus pojechal jednak do Wroclawia no i zrobilem moj najlepszy czas et 13,09 szkoda ze nie upragnione 12,9x -------------------- Czarna S2 BEST ET 13,09
Pomagam w sciagnieciu samochodu z USA , Transport na terenie USA , wysylka samochodu do Polski , zalatwienie formalnosci celnych w Gdyni. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Kto startował w gnojkowej klasie?
-------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
Zajalem 2 miejsce w klasie T za Combolotem
W outlaw 7 i przeciwko ITR zrobilem Et 13.9 na k03.Jestem naprawde zadowolony... Pozdrawiam -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 20 November 2003 Skąd: WWA-bemowo ![]() |
a mozecie mi powiedziec gdzie ogarnac mozna czsy z imprezy czerwcowej
-------------------- było sportowe jest cabriolet
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 June 2004 Skąd: wodzisław ![]() |
a ja wygrałem klase MINI+
w finale jechałem z MISTRZEM POLSKI Marcinem P.!!! więc oponki do mnie!!!! -------------------- civic only for track
www.facebook.com/EVORART |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 February 2004 Skąd: MIASTO MOCY... WROCŁAW ![]() |
CYTAT("adanus":1mye3kgi) a ja wygrałem klase MINI+
w finale jechałem z MISTRZEM POLSKI Marcinem P.!!! więc oponki do mnie!!!! Gratulacje Twoje autko naprawdę świetnie jeździ ! Tym tytułem możesz to tylko potwierdzić !!! Ps: Dzwięk Twojego silniczka to naprawdę poezja -------------------- Fuel Games Part I am 21.05.2011 Rothenburg 1/4 ET 13,6 SCIERWOLOT
https://picasaweb.google.com/112471818709940932677/SIERRACOSWORTHKOSIARZ http://www.youtube.com/user/Kosiarzzz http://tnij.org/cosworth Mój projekt |
|
|
![]()
|
|
ma ktos moze jakies filmiki z maslowa ... szczegolnie mojej s2 z viperkiem
-------------------- Czarna S2 BEST ET 13,09
Pomagam w sciagnieciu samochodu z USA , Transport na terenie USA , wysylka samochodu do Polski , zalatwienie formalnosci celnych w Gdyni. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 25 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Volki":1w8jxndr) ma ktos moze jakies filmiki z maslowa ... szczegolnie mojej s2 z viperkiem
No ja czekam na filmiki, to Ty hyba miałeś jakieś mieć |
|
|
![]()
|
|
mam 4 filmiki z viperkiem
3 z moja s2 i jeden z subaryna daj namiary gdzie je wyslac ? -------------------- Czarna S2 BEST ET 13,09
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 June 2004 Skąd: wodzisław ![]() |
CYTAT("Kosiarz":qc3xphvo) CYTAT("adanus":qc3xphvo) a ja wygrałem klase MINI+ w finale jechałem z MISTRZEM POLSKI Marcinem P.!!! więc oponki do mnie!!!! Gratulacje Twoje autko naprawdę świetnie jeździ ! Tym tytułem możesz to tylko potwierdzić !!! Ps: Dzwięk Twojego silniczka to naprawdę poezja dzięki -------------------- civic only for track
www.facebook.com/EVORART |
|
|
![]()
|
|
A ja tam jestem przezadowolony, hi hi.
Pierwsze miejsce i to dwa razy. Szkoda ,że nie startowałem w większej ilości rund, moze by był duzy pucharek. Ciekawostką było to ,że mimo informacji ,że nie będzie mistrzów w ogónej punktacji jezeli jest ponizej 20-stu zaklasyfikowanych zawodników w kategorii, puchary rozdano i zaliczono rozgrywki. Ja miałem 5 pkt (po trzech wyścigach) a zwycięzca (BMW) 6pkt. Może w przyszłym roku w klasie Maxi będzie więcej startujących. Zachęcam wszystkich. NAWIESZCHNIA JEST SUPER. p.s. niedługo umieszcze filmiki od Volki-ego (dzieki za nie) na stronce Wysłany Czw Wrz 30, 2004 09:50 am: No i jeszcze. WIELKIE dzięki dla VOLKI-ego za jazdy, ewidętnie dzięki temu pokazałeś mi gdzie mój słaby punkt. No i wbrew pozorom nie było łatwo wygrać. Wysłany Czw Wrz 30, 2004 09:53 am: Podobała mi się rywalizacja, i choć padł mi jeden strzał (na nieszczęście z leprzym komputerem) i nie mogłem opanować jedynki i dwójki to na trójce wydawało mi się że zaraz dziób się uniesie. Zapowiadał się pasjonujący pojedynek z Subaru w finale ale................... subaru nie wytrzymało. Jedyna dziewczyna Luiza swój najleprzy czas bez reakcji miała o 1 setną gorszy od mojego najleprzego Szykowałem się na ostry pojedynek: moc przeciw przyczepności. |
|
|
![]()
|
|
w klasie musialo byc po 15 zawodnikow dlatego w naszej klasie jechal Chrysler Town z czasem 21 s
bo brakowalo namjednego do pucharu ( ktory notabene ja zgarnolem ) zabawa byla przednia .. ja tez widze swoja slaba strone a jest nia za mala moc bo na 3 biegu przelatujesz kolo mnie jakbym wsteczny wpakowal -------------------- Czarna S2 BEST ET 13,09
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 15 April 2004 Skąd: 0-22 ![]() |
CYTAT("tery":et3xarl6) Zajalem 2 miejsce w klasie T za Combolotem
W outlaw 7 i przeciwko ITR zrobilem Et 13.9 na k03.Jestem naprawde zadowolony... Pozdrawiam wielkie gratsy a mi znowu cos pierdlo... PS. ma ktos moze fotki niejezdzacego czerwonego fiata coupe...? pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 June 2004 Skąd: Warszawa WD ![]() |
no pochwal sie pochwal
-------------------- K-sport, HKS, Akrapovic i wiele innych. GT-R online Shop : http://sklep.tgauto.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 16:31 |