Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> Sprzedam Megane II 3D mk1 1.9 dci 120km 7 tyś zł, Sprzedam Megane II 3D mk1 1.9 dci 120km 7 tyś zł
wirusx26
post Sun, 24 Nov 2013 - 15:10
Post #1

Frequent User

Sprzedam Megan II mk1 2003r 1.9 dci 180 tyś+- cały czas nią jeżdżę więc może się zmienić.
Czarny perłowy
Samochód po pełnym serwisie dodatkowo z wymianą turbo na nominalne i nowym katalizatorem oraz EGR i inne podzespoły.
właściwie wymieniałem na bieżąco wszystko co mnie denerwowało i było nie sprawne na oryginalne nowe części.
Do samochodu dorzucę komplet opon zimowych na oryginalnych 16 calowych felgach opony z tego roku nadlewane ale całkiem przyjemnie się na nich jeździ.
Na lato 18 cali z rocznymi oponami contisort 5 samowulkanizujące się.
wersja samochodu to lux privilage kupiłem go od znajomego z przebiegiem 7 tyś
Samochód bezwypadkowy ale tez nie bez przygód. Jak na ten rocznik oceniam stan techniczny na bardzo dobry wszystko jest sprawne i działające.
Stan wizualny oceniam na dobry, wymaga dopieszczenie i będzie jeszcze długo służył.
Wyposarzenie:
czujnik świateł, deszczu, system bezkluczykowy, klimatronik, isofix, tapicerka jasna z półskóry, radio fabryczne, autoalarm, centralny zamek, 8 poduch, zamykane lusterka, lusterko wsteczne przyciemniane automatycznie,
Więcej szczegółów pod tel 607249223 lub proszę pisać na PW
Temat dosyć pilny więc i cena atrakcyjna.

Cena 8 tyś zł
B)Sprzedane
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sun, 24 Nov 2013 - 15:10
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic