![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 20 November 2013 Skąd: Warszawa ![]() |
Sprzedam Megan II mk1 2003r 1.9 dci 180 tyś+- cały czas nią jeżdżę więc może się zmienić.
Czarny perłowy Samochód po pełnym serwisie dodatkowo z wymianą turbo na nominalne i nowym katalizatorem oraz EGR i inne podzespoły. właściwie wymieniałem na bieżąco wszystko co mnie denerwowało i było nie sprawne na oryginalne nowe części. Do samochodu dorzucę komplet opon zimowych na oryginalnych 16 calowych felgach opony z tego roku nadlewane ale całkiem przyjemnie się na nich jeździ. Na lato 18 cali z rocznymi oponami contisort 5 samowulkanizujące się. wersja samochodu to lux privilage kupiłem go od znajomego z przebiegiem 7 tyś Samochód bezwypadkowy ale tez nie bez przygód. Jak na ten rocznik oceniam stan techniczny na bardzo dobry wszystko jest sprawne i działające. Stan wizualny oceniam na dobry, wymaga dopieszczenie i będzie jeszcze długo służył. Wyposarzenie: czujnik świateł, deszczu, system bezkluczykowy, klimatronik, isofix, tapicerka jasna z półskóry, radio fabryczne, autoalarm, centralny zamek, 8 poduch, zamykane lusterka, lusterko wsteczne przyciemniane automatycznie, Więcej szczegółów pod tel 607249223 lub proszę pisać na PW Temat dosyć pilny więc i cena atrakcyjna. Cena 8 tyś zł B)Sprzedane |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 27 July 2025 - 07:38 |