![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 20 March 2009 ![]() |
Witam
Poszukuje firmy która naprawi mi deskę rozdzielczą po wystrzale poduszki najlepiej w Rzeszowie i okolicach. Ceny desek na allegro są delikatnie przesadzone poza tym moja deska jest w bardzo dobrym stanie(auto 16kkm). W internecie nie mogę znaleźć nic godnego polecenia a znalezieni kogoś kto zrobi to dobrze nie jest take proste. Pacjent Peugeot 207 z twardą deską. Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 19 November 2007 ![]() |
Nie warto lepić. Część "zalepiaczy" daje gwarancję ponownego otwarcia, część mówi że nie wolno montować ponownie poduszki po wstawieniu zalepionej deski.
Ja parę lat temu przerabiałem ten temat. Za zalepienie deski do Cayenne chcieli 500 czy 600zł i o mało nie oddałem jej do naprawy, ale kolega wyperswadował mi że lepiej jest kupić całą. Wyszło co prawda 2tyś drożej, ale zaoszczędziłem sobie nerwów przy użytkowaniu jak i przy sprzedaży auta. Z usług naprawiaczy korzystają handlarze, no i na tym poprzestańmy. Jak robisz auto dla siebie, to oszczędność rzędu 200-300zł, przy ogólnych kosztach naprawy nie będzie miała większego znaczenia. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 06 September 2011 ![]() |
Rav. - ma rację
naprawiałem deskę tylko dlatego,że kupiłem "rynkową nowość" i desek jeszcze nie było na aukcjach.. Swoją naprawiłem w okolicach Poznania po 2 latach zaczął puszczać klej i lipa.. Jedyny plus jest taki,że auto ma u mnie dożywocie więc nie ma problemu z odsprzedażą.. Szukaj całej np. u sprzedawcu " Kowal" |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 24 February 2005 Skąd: Przemyśl ![]() |
Moze rascall rzeszow, wiem ze naprawiaja tapicerki ale o deske musialbys pytac..
-------------------- '11 F20 120d ++
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 07:28 |