![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
Sprzedam Audi Coupe Quattro z zeswapowanym sinikiem 4.2 V8.
Jest to naprawdę bardzo silne auto, nawet w tym setupie nie jeden już wydłubany wóz się podda. Wóz jest bardzo dobrze przygotowaną bazą pod PROJEKT TURBO i wtedy ... to już będzie potwór . Mogę nowemu nabywcy załatwić uturbienie tegoż to wozu - wszystko już mam wyliczone Cena jaka mnie interesuje to 15 tyś. Wszystko w 100% sprawne. Jeżeli jest ktoś naprawdę zainteresowany proszę pisać lub dzwonić Nie targuję się przez telefon i proszę nie dzwonić z pytaniami co jak zostało zrobione . Możliwa zamiana - z ewentualnymi propozycjami proszę pisać na email, przy zamianie cena 20tyś . Email : wojciechzabinski@wp.pl GG : 783240 Tel : +48 505157689 Wóz do obejrzenia w Warszawa-Wawer LInk do ogłoszenia - KLIK Link do projektu opisanego na tym forum - KLIK Z racji że to samochód - odbiór wyłącznie osobisty ! A tu nagrałem filmik z dzisiejszej jazdy - słaba jakość ale ... wóz daje frajdę ;-) A tu troszkę zdjęć bo każdy kto dzwoni to prosi o foto story :-) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 23 August 2025 - 20:04 |