![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Potrafi szybo jeździć i jest pewnie najszybszym żukiem na świecie. Co on jeszcze potrafi ?? Może zrobić z TDS wiatrak... ?
![]() -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_Młody-Bydgoszcz_* |
![]()
|
![]() |
Moje super auto to BM-ka w dieslu ale może jakiś pokaz 0-100, 0-? . Kurcze tyle filmików a na każdym auto pali gumę a w jednym w dodatku mamy obcego .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Chciało Ci się chociaż przejżeć temat? , lub wejść na YT?
http://www.youtube.com/watch?v=3TziH5myFtA...feature=related ![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 18 August 2009 Skąd: Sobótka ![]() |
Witam po sporej przerwie ![]() Generalnie nie wiele sie zmieniło w żukiece,porawiłem kilka detali w tylnym zawieszeniu dzięki czemu żukieta jedzie prosto nawet 170 Km/h ![]() Zamontowałem instalacje LPG 4 generacji bo jako instalator takich sprzętów po co mam płacić za PB? Mam już przygotowany przedni zawias z Forda Granady który chce za aplikować ale myśle,że dopiero jak spadnie śnieg bo jeszcze chciałbym sobi spalić lacia. W sezonie żukieta była na tylko trzech imprezach: - Rajd Syren w BielskuoBiałej - start Złombolu w Katowicach - Targi motoryzacyjne w Katowicach mały filmik z tej imprezy: Targi Katowice 2011 Poważnie zastanawiam sie nad rozpoczęciem budowy kolejnego żuka na zupełnie nowej ramie i z silnikiem 4,2 340Ps ale jak to zwykle bywa wszystko rozbija sie o kase. Więc się nie myliłem jak na starcie złombolu powiedziałem mojej dziewczynie, że to przecież żukieta ![]() ![]() ![]() -------------------- e36 318Ti zabawka -było
E36 325 sedan - nowa zabawka |
|
|
gość_Młody-Bydgoszcz_* |
![]()
|
![]() |
Chciało Ci się chociaż przejżeć temat? , lub wejść na YT? http://www.youtube.com/watch?v=3TziH5myFtA...feature=related ![]() Chciało Ci się poczytać i dowiedzieć się że to stary setup z silnikiem 2.8? |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 04 November 2007 Skąd: Gliwice ![]() |
Młody-Bydgoszcz
Po pierwsze ten Obcy z jednego filmiku to moja Córka po drugie 325 TDS nie da trady żukiecie 0-100km/h ![]() po trzecie jakiego filmiku potrzebujesz?jakieś konkrety a chetnie nakrece! I prosze,panowie bez bezsensownego napinainia sie ![]() Pozdrawiam |
|
|
gość_Młody-Bydgoszcz_* |
![]()
|
![]() |
To że mój diesel nie da rady to wiem, strasznie lubię takie oryginalne projekty ale filmik 0-100 bardzo by mnie satysfakcjonował . Jak możesz cyknij też parę fotek
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=5uU2NhtasZ0
nie wiem czy to z obecnym setupem ale cos tam 0-100jest |
|
|
![]()
|
|
Witam po sporej przerwie.
Jeśli chodzi o dotychczasowe osiągi żukiety to zmierzone jest 0-100 w 8,4s oraz 1/4 mili 16,765 (pomiar zrobiony na Summer Cars Party w Katowicach gdzie startowałem). Nie są to jakieś super wyniki w dobie aut nowoczesnych ale jak na żuka.... W związku z tym ,że trzeba sie rozwijać i gonić auta lepsze jutro odnieram nowe serce do żukiety które powinno troche poprawić wynki. Pytacie co to? 6,0L V12 408 Ps z Mercedesa ![]() 14/10/2012 zukieta bierze udział w Crash Derby w Częstochwie a potem wraca na warsztat gdzie będzie sporo zmieniona na przyszły sezon.Oby starczyło chęci,czasu i kasy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Z jaką skrzynią chcesz połączyć ten silnik?
|
|
|
![]()
|
|
To sie jeszcze zobaczy,narazie nie mam jeszcze wszystkiego wymyślonego.generalnie będe szykował auto do startów na 1/4 i sporo musze zmienić w stosunku do tego co jest.jak zawsze będzie pełno improwizacji
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 23 May 2005 Skąd: Gliwice ![]() |
M120? No to teraz Monter będziesz mógł powiedzieć, że Twój Żuk ma silnik z Pagani Zondy
![]() -------------------- '91 Sierra kombi 24V (BOA)
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 15 June 2010 Skąd: Łódź ![]() |
Żuk na ćwiarę, moje perwersyjne skrywane marzenie.
Buduj buduj |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 May 2009 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
v12 w żuku? - szczena mi padła na glebę!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Wierzę, że Monter da radę, ale z ochami poczekajmy na gotowe auto.
r. PS. A już totalnie OT-stajlingowo, to Żukowi (vel Pagani Żonda) przydałby się jeszcze top-chop ![]() -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
gość_Młody-Bydgoszcz_* |
![]()
|
![]() |
W Czechach jeździ W140 V12 ze skrzynią od BMW 530D w manualu, skrzynia się nie sypię. To może byc rozwiązanie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Monter nie chciałem Cię nagabaywać, ale Twój żuk jest dla mnie najbardziej kontrowersyjnym projektem na ty forum. Cały czas czekam na nowości ! Nareszcie update
![]() ![]() -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 30 June 2011 Skąd: Mielec ![]() |
Seryjne ECU czy SA???? Pytam z ciekawości bo tam są chyba dwa sterowniki, po jednym na każda stronę, dwie przepływki.
poprzeczka wysoko postawiona ![]() zegarek miał M119 i skrzynie supry, nie dało by to rady z M120??? -------------------- W245 B200T 07' Lpidżi
W126 280SE 82' MegaSquirted |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 December 2006 Skąd: Jasło ![]() |
|
|
|
![]()
|