![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 06 March 2007 Skąd: Rybnik - Kamień ![]() |
masz jakieś plany na modernizacje przeniesienia napędu(szpera) jak widzę jest skrzynia 2,5tdi vag wystepowla jakaś z szperunkiem
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 04 November 2007 Skąd: Gliwice ![]() |
no właśnie jak na razie jest z tym problem bo nie znalazłem nawet wzmianki na temat szpery w skrzyniach FWD Audi.Ale coś wykminię
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
jakies kille ?? ;D
jak dla mnie nadaje sie do OT ;D jako total sleeper -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
no właśnie jak na razie jest z tym problem bo nie znalazłem nawet wzmianki na temat szpery w skrzyniach FWD Audi.Ale coś wykminię ![]() ![]() http://www.quaife.co.uk/catalogue/products/qdf6q-0 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 06 March 2007 Skąd: Rybnik - Kamień ![]() |
Price : £775.00
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
taki ten swiat jest, ze za darmo to mozna najwyzej w ryj dostac.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 May 2009 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
ja bym zaspawał na stałe... chyba że się boisz poślizgu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
Kamil - w ryj za darmo tez nie latwo dostac
![]() a moze szukac jakiejs uzywki LSD? -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
Na razie mam ważniejsze wydatki i szukanie LSD musi poczekać.Teraz zmieniam przedni zwias na fordowsi a za chwilę będę zmieniał kabinę na inną po remoncie.No i oczywiście zakładam instalacje LPG 4generacji bo spalanie 15-20L beny jest mało zabawne
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Ale zajebiście wygląda z zewnątrz ! I silnik z tyłu tym bardziej ! Ten Żuk to spełnienie moich marzeń
![]() ![]() -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 03 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
No ladnie, trafic na glowna w takim portalu jak JM.
![]() http://www.joemonster.org/filmy/29477/Zuk_V8_Palenie_kapci |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 02 August 2010 ![]() |
Ale cichociemny łobuz!!!
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
No ladnie, trafic na glowna w takim portalu jak JM. ![]() http://www.joemonster.org/filmy/29477/Zuk_V8_Palenie_kapci To już wiem skąd moi koledzy w szkole dowiedzieli się o tym Żuku, bo jak zaczęli mnie pytać czy widziałem Żuka V8, to byłem lekko zdziwiony ![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
komentarz z JM:
CYTAT "najszybsze dostawy węgla w mieście " hehe |
|
|
![]()
|
|
Witam po sporej przerwie
![]() Generalnie nie wiele sie zmieniło w żukiece,porawiłem kilka detali w tylnym zawieszeniu dzięki czemu żukieta jedzie prosto nawet 170 Km/h ![]() Zamontowałem instalacje LPG 4 generacji bo jako instalator takich sprzętów po co mam płacić za PB? Mam już przygotowany przedni zawias z Forda Granady który chce za aplikować ale myśle,że dopiero jak spadnie śnieg bo jeszcze chciałbym sobi spalić lacia. W sezonie żukieta była na tylko trzech imprezach: - Rajd Syren w BielskuoBiałej - start Złombolu w Katowicach - Targi motoryzacyjne w Katowicach mały filmik z tej imprezy: Targi Katowice 2011 Poważnie zastanawiam sie nad rozpoczęciem budowy kolejnego żuka na zupełnie nowej ramie i z silnikiem 4,2 340Ps ale jak to zwykle bywa wszystko rozbija sie o kase. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 30 April 2006 ![]() |
bardzo mi sie podoba ta weglarka.
Ile bylo by NM z tych 340hp? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
410Nm
![]() -------------------- quattro
|
|
|
gość_Młody-Bydgoszcz_* |
![]()
|
![]() |
Fajne auto, jest dość znane a na każdym silniku pali laczki . Nie potrafi nic więcej ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 23 May 2005 Skąd: Gliwice ![]() |
Potrafi też powoli jeździć i zajebiście brzmieć.
Sorry, ale chyba nie oczekujesz od Żuka, że wystartuje w TDC, albo chociażby w jakimś KJSie. No chyba że pytasz o jakieś atrybuty użytkowe. -------------------- '91 Sierra kombi 24V (BOA)
|
|
|
![]()
|
|
Jak to Zukieta nie potrafi nic więcej?
Mruga światełkami,robi TITIT i jak sie ją ładnie poprosi to po założeniu zdejmowanej w tej chwili paki potrafi przewieżć tone ziemniaków ![]() Młody-Bydgoszcz:a Twoje super autko potrafi coś więcej? Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 02:28 |