![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
lol
-------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
Co sie stalo z tymi wlotami w zderzaku w ktorych sa LEDy? Czemu sa takie male?
-------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Moze troche laickie pytanie ale:
Jaka role spelniaja te wloty w zderzaku - chodzi o te `ala skrzela -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Moze troche laickie pytanie ale: Jaka role spelniaja te wloty w zderzaku - chodzi o te `ala skrzela Patrząc po profilu to raczej wyloty niż wloty.. Więc pewnie mają za zadanie "wietrzenie" okolic IC (bo ZTCW w serii właśnie po bokach gdze są te wloty obecnie w połowie przytkane LEDami są IC o ile dobrze pamiętam) -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Dzieki za odpowiedz
U siebie w esce mam takie same wloty i zastanawialem sie do czego moga sluzyc ![]() -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
Co sie stalo z tymi wlotami w zderzaku w ktorych sa LEDy? Czemu sa takie male? No własnie też na to zwróciłem uwagę Poza tym bez kratek w zderzaku wygląda nieco druciarsko, a wydaje mi się że do wyglądu auta jest przyłożona waga. -------------------- ///M
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 05 October 2007 ![]() |
z tego co wiem to on jest jeszcze nie skonczony
![]() -------------------- www.theD.pl //
rozrywka, design, obsrywka |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
z tego co wiem to on jest jeszcze nie skonczony ![]() Prace wciąż trwają, wiec na pewno jak model będzie skończony pomysłodawca ostatecznie przedstawi zdjęcia wraz z opisem ![]() ale chyba powinny ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Zdecydowalem sie na przerobke zderzaka chociaz bylo to bardzo trudne ze wzgledu na to z czego zderzak od rsa jest wykonany. Wloty sa male gdyz opuscilismy cala linie zderzaka bo ledy by nie weszly wyzej gdyz rury od intercoolera by przeszkadzaly wiec zderzak zostal dopasowany pod ledy. Jesli chodzi o kwesje kratek wejda pod ledy ori kratki poprostu podciete nie bedzie ich duzo ale zawsze cos. Po jednej stronie jest to juz zrobione. Narazie nie mam czasu na swoje audi gdyz musimy pokonczyc auta klientow wiec troche mi sie to przeciagnie .
-------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
WWW.CARMILE.PL - PREMIUM AND EXOTIC CARS SERVICE / BLACHARSTWO LAKIERNICTWO / PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE AUT DO SPORTU ADRENALINE MOTORSPORT WARSAW OUR HOBBY |
|
|
![]()
|
|
garsc nowych fotek, niestety jakosc nie powala.. bo nie mialem statywu i wszystkie z reki
![]() enjoy ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na koniec 5 minutowa pseud-wizualka tego co ma powstac na dachu ![]() ![]() -------------------- www.theD.pl //
|
|
![]()
|
|
PIEKNE
Lusterka daj w czern tez ! -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
No ten carbon dach to chyba w PS doklejony
![]() ![]() Loboze spojrzalem wyzej a tam Sql a myslalem ze zszedles z tego swiata,sluch o Tobie zaginal... -------------------- EVO R.I.P.
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
No ten carbon dach to chyba w PS doklejony ![]() ![]() Abdul okularki powinni dodawać w gratisie ![]() felgi są przepiękne, jak dla mnie bomba ![]() zobaczę na żywo ![]() Pozdr. P.S. Abdul co z tą kierownicą ??? |
|
|
![]()
|
|
w opisie napisalem, ze dach to pseudo wizualka ;D
czytajcie uwaznie ![]() -------------------- www.theD.pl //
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 04 July 2004 Skąd: Kaliszfornia ![]() |
rewelacyjnie to wszyslo !
-------------------- APevents.pl - zloty i spotkania motoryzacyjne
|
|
|
![]()
|
|
no i komu okularki by sie przydaly???
![]() ![]() Kierownica ma sie swietnie ![]() ![]() P.S kiedy dostane Twoje zołote buciki ktore wygralem jakis czas temu ?? -------------------- EVO R.I.P.
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Dach MA być z karbonu a nie jest. Dodać carbon na lusterka i IMO super efekt końcowy, gratulację!
edit: uprzedzony -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
no i komu okularki by sie przydaly??? ![]() ![]() Kierownica ma sie swietnie ![]() ![]() P.S kiedy dostane Twoje zołote buciki ktore wygralem jakis czas temu ?? Adbulku, buciki czekają - złote fakt sezon lato 2007, ale dalej na topie ![]() Co do auta - to wiem, że to wizualka ale dla mnie to jest już karbonowy, ponieważ wiem kto go będzie ogarniał ![]() mega bomba, nie spodziewałem się, że felgi zmienią aż tak efekt wizualny S-ki ![]() P.S. Buciki zapakować czy przesłać kurierem? Pamiętam jak mi zerżnąłeś tyłek tym Hjundajem ![]() ![]() ca. 400KM, więc nie czuje się poniżony ![]() |
|
|
![]()
|
|
te felgi sa mocarne, daja bardzo duzo
![]() niedlugo postaram sie wyciagnac Adama na jakas sesje w dzien i nocna juz ze statywem ![]() -------------------- www.theD.pl //
|
|
![]()
|
|
machnalem szybko prevke z lusterkami
![]() -------------------- www.theD.pl //
|
|