![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Akurat o swiatlach led od s6 marzylem jak tylko je zobaczylem wiec mi osobiscie sie podobaja. Jesli chodzi o kolor to naprawde zaufajcie wybieralem z 10 . Naprawde ciezko jest tak naprawde cos dobrac . Napewno mialbyc jasny gdyz czarnych lakierow mam dosc . W tej chwili czekam na dokonczenie lusterek oraz na oklejenie carbonem dachu oraz malowanie felg na czarno. Jeszcze jest duzo pracy przy aucie dlatego wszystko bedzie na biezaco opisywane. O kosztach sie nie mowi ![]() Adi w końcu wyglądać zaczyna Twoj projekt o którym tak mówiłeś i marzyłeś ![]() ząbki na EVO ![]() ![]() Pozdr. P.S. Za tydzień czeka na Ciebie mój układ wydechowy już leci do PL ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
To kiedy na kresce stajemy?
![]() -------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
fotki z dzisiaj
- auto wyczyszczone po lakierni wyprany srodek - umyte z zewnatrz jeszcze przed polerowaniem do zrobienia jeszcze mase rzeczy spasowania przykrecania itd mysle ze za miesiac wyjade autem ![]() ![]() brak lewej zaslepki w miescu halogena ![]() buehehe Abdul prosze cie ![]() ![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
WWW.CARMILE.PL - PREMIUM AND EXOTIC CARS SERVICE / BLACHARSTWO LAKIERNICTWO / PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE AUT DO SPORTU ADRENALINE MOTORSPORT WARSAW OUR HOBBY |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 12 June 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Myśle, że to jedno z najładniejszych Audi w PL, zawsze urzekało mnie połączenie budy kombi z bardzo mocnym silnikiem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Adam wyprzedzilem mnie z opublikowaniem foto o 9 min
![]() Gratulacje bo twoja juz jezdzi ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Dziekuje Andrzej gdyby nie ten maly problem twoj bylby juz zestrojony. Ja mam zrobiony z zewnatrz za to twoj silnik chlopie to szok widziales sam . Pokaz druga s4 w kraju ktora jest tak dopieszczona wizualnie
-------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
WWW.CARMILE.PL - PREMIUM AND EXOTIC CARS SERVICE / BLACHARSTWO LAKIERNICTWO / PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE AUT DO SPORTU ADRENALINE MOTORSPORT WARSAW OUR HOBBY |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 06 January 2004 Skąd: Warszawka ![]() |
Bardzo fajny projekt.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
No więc tak...
Kiedyś dawno, dawno temu gdzieś na Mokotowie miałem ta przyjemność zostać przewieziony eSą Adama. Wtedy stało się jasne że następne Audi to będzie eSa( dzięki Ci za to Adasiu ![]() Moje wtedy odczucia co do stanu karoserii były delikatnie mówiąc mieszane, krótko mówiąc była źle zrobiona. Teraz kiedy zobaczyłem go po kilku latach... Avancik zmienił się nie do poznania, autko naprawde wygląda bardzo dobrze. Projekt rodził się przez mega długi czas, ale jak to Adam powiedział "warto było" i chyba trzeba mu wierzyć. Oby autko zaczeło jeździć tak dobrze jak wygląda( w co wierze ) i tego życze Ci waść ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 05 October 2007 ![]() |
dobrze wiesz co mysle
![]() mam troche fotek to wrzuce potem ![]() -------------------- www.theD.pl //
rozrywka, design, obsrywka |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
GRATULUJE!!!
wyglad malina. tak jak pisales, zrobiles bo masz mozliwosci. Ja tez uwazam ze to dobra reklama Twojej firmy, bo kupic moze kazdy, a zrobic to juz inna bajka. Tobie sie udalo i to rewelacyjnie. w tej chwili mam tylko 635cc Siemensa nowe 6 sztuk. nie mam na razie wiekszych w odpowiedniej ![]() powodzenia w konczeniu cacka -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
Cześć
Naprawdę zarąbiście zrobione auto, szacunek za włożoną prace, no jeszcze dobry motorek i bedzie 10/10 ![]() Paweł -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 12 November 2006 Skąd: Końskie/Kielce/Łódź ![]() |
Jak Audi nie lubie na ogół...
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 21 September 2005 Skąd: warszawa ![]() |
No Adam Brat po ogromnym wrazeniem
![]() ![]() -------------------- Nissan 200sx s 14 by Tomson and Drifters.pl
A3 2.0Tdi by Master's Tuning |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 05 October 2007 ![]() |
zgodnie z obietnica wrzucam troche fotek z fazy produkcyjnej
pozdr! wiecej fot z produkcji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W "doborowym" towarzystwie ; D - ten ursus niedlugo bedzie stawal na 2 kola ![]() -------------------- www.theD.pl //
rozrywka, design, obsrywka |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
a co to za tajny projekt URSUS-a?
![]() jakis sleeperek na nocne wypady? -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
Narazie to w misku skonczylo sie sprzeglo
![]() ![]() ![]() Adas widze ze grubego Ursusa przeciw mnie szykujesz ![]() ![]() -------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Bardzo ładne auto,miałem okazje zobaczyć nie dawno w warsztacie i zrobiło na mnie dosc spore wrażenie
![]() ![]() ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Narazie to w misku skonczylo sie sprzeglo ![]() ![]() ![]() Adas widze ze grubego Ursusa przeciw mnie szykujesz ![]() ![]() Uuuu to coś cienko cienko z Misiem ![]() u Nas będzie swap z VALTRY ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
![]() Czekam tylko, aż wypuszczą wersję "superleggera" i możemy stawać na 1/4 ugoru, Panowie ![]() -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 05:46 |