![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
a musi byc?
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 August 2007 Skąd: Swietokrzyskie ![]() |
Pieknie mruczy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 29 December 2002 Skąd: Trójmiasto ![]() |
auto zajebiscie wyglada na tych felgach, moc to sie jeszcze okaze ale do hamulcow to ja klekam, masakruja
![]() -------------------- Pozdrawiam,
Maciek |
|
|
![]()
|
|
Moze glupie pytanie : czemu te sondy tak pod katem ?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
jeszcze sie stroi? rolki sie popsuly czy co??
|
|
|
![]()
|
|
Zapewne Sida S4 je porozrywalo
![]() Sid dzisiaj ja Ci trulem o 2,7 ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
tych zegarków to podczas dynamicznej jazdy nie będzie kiedy oglądać zainstaluj sobie warning light wtedy jest szansa ze go zauważysz podczas jazdy Na słupku nie chce mieć, wybrałem kompromis, potestuje w czasie jazdy światełko jest w planie ![]() wszystko pięknie cacy tylko jak na auto na ulice to nie wiem po co te kubły zamiast oryginalnych stołków, a tak to świetne auto! w kubłach czuje że jadę ![]() polubiłem je IC wraz ze zderzakiem wygląda strasznie hardcorowo, aż nie pasuje do stylu RS4. Psiknąłbym go w czarny mat ![]() leżą i czekają siatki, kratki, spioler dolny i inne graty. W domu na spokoju zamontuje, czarne malowanie też jest w planach. a gdzie będzie rejestracja z przodu? no z tą rejestracją to jest problem, wogóle to bym ją wyrzucił ale ta policja - ech - wyladuje z przodu na boku jeszcze sie stroi? rolki sie popsuly czy co?? czas strojenia wciąż sie odkłada, wczoraj nam wysrała się część mechaniczna i doszło pare dni. Ogólnie wszystko da się szybko poprawić. W sumie to dobrze że auto troche pojezdzi nim na hamownie trafi - wyeliminujemy wady. . . . no to teraz zaczną się pytania, opinie i reszta he he ![]() ![]() auto jak wróci do mnie idzię na poprawki, wiele jest zrobione nie po mojej myśli. kierownicy i nakładek nie dam nikomu zainstalować ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 17 April 2005 Skąd: Trójmiasto ![]() |
Orany hehe ten dolot do chlodnicy wyglada jak by mu fajka wisiala
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
niższa customowa chłodnica wody, maska na zapinki zamiast zamka, klima dziala ? No i fmic custom spawany z jakis 3 mniejszych rdzeni z czego to z jakiegos RS6 ? Pomysł ciekawy, wykonanie hmmmm troche hardcorowe :/ szczegolnie ta "rzeźnicka" chłodnica wody mocno bije po oczach.
|
|
|
![]()
|
|
no własnie chłodnica wody - brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
a mnie się podoba, koncepcja jest OK - taka jak w typhoonie Blachy
![]() zastanawiaja mnie jedynie boczki FMICA, bo nie widać czy ten tank górny / dolny nie jest zbyt restrykcyjny ? - wygląda jakby był poziomo, a korzystniej chyba pod katem, zeby powietrze kierować ku wylotowi poprawić te pare rzeczy i bedzie OK edit: nie lepiej było zastosować gotowy duzy rdzeń z jakiejś ciężarówki? http://moto.allegro.pl/item753662073_scani..._gwarancja.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 June 2007 Skąd: WG ![]() |
to nie jest wóz tylko na tor gdzie wygląd nie ma znaczenia. Troche inna klasa. Wyjście z coolera jest niezłym hardcorem. Według mnie w tym samochodzie przydała by się maska zapinana na klasyczny zamek, tylko tam jest bardzo ciasno. Co do rejestracji to może zrobić mniejszą coś w stylu amerykańskich tablic , chociaż nie wiem czy wtedy polocja nie będzie się czepiać.
-------------------- A4 Allroad 3.0TDI
KTM 520EXC |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 Skąd: WPI ![]() ![]() |
a mnie się podoba, koncepcja jest OK - taka jak w typhoonie Blachy ![]() zastanawiaja mnie jedynie boczki FMICA, bo nie widać czy ten tank górny / dolny nie jest zbyt restrykcyjny ? - wygląda jakby był poziomo, a korzystniej chyba pod katem, zeby powietrze kierować ku wylotowi poprawić te pare rzeczy i bedzie OK edit: nie lepiej było zastosować gotowy duzy rdzeń z jakiejś ciężarówki? http://moto.allegro.pl/item753662073_scani..._gwarancja.html zauważ że ten rdzeń się nie nadaje do tego ze względu na kształt. ciężko jest w kraju nad Wisłą znaleźć nowy rdzeń szerszy niż wyższy... -------------------- www.re5pect.pl
|
|
|
![]()
|
|
IC jest zrobiiony z 3 x RS6, wiec wydajnosc jego +600 PS powinna byc. Zasilany od dołu ku górze.
Widziałem sporo rdzeni, rdzen z RS6 w środku jest bardzo gęsty jak i na zewnątrz - powinien dobrze chłodzić. IC miał miec "lejek" u góry ku przepustnicy ale jak przjechałem do Wa-wy jego nie było ![]() nagrymasiłem się, oj było. Wloty zasilania IC też się nie podobają bo dało się inaczej to zrobić mimo iż bardzo ciasno było tam na dole w zderzaku. Dostępne rdzenie w PL do IC nie stety nie odpowiadały wymiarom wg: wykonawców Mi się zdaje iż samemu sobie poprawie IC i chłod. wody u mnie w domu. Zamontowany wiatrak na chł. wody jest strasznie głośny (jakis made by Audi czy PL) duzy SPAL nam sie nie zmiescil. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
zauważ że ten rdzeń się nie nadaje do tego ze względu na kształt. ciężko jest w kraju nad Wisłą znaleźć nowy rdzeń szerszy niż wyższy... jak to się nie nadaje ? obracasz go o 90 stopni i na wysokośc pewnie trzeba go obciąć o połowę i masz to co potrzeba, nie jestem jakimś projektantem FMICów ale ja to widze np tak: ![]() być moze ten rdzeń z cięzarówki jest za cienki (ma na oko z 7-8 cm) ale sama koncepcja OK, tyle że u Blachy wygląda to znacznie lepiej ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT auto jak wróci do mnie idzię na poprawki, wiele jest zrobione nie po mojej myśli. kierownicy i nakładek nie dam nikomu zainstalować Troche nie rozumiem genezy wstawiania auta do firmy ktora ma ci to zrobic kompleksowo....skoro wychodzi na to ze i tak sam bedziesz modował je ponownie w domu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
nie mogl miec normalnego zapinania maski gdyz wlasnie tam gdzie jest rura jest ori zamek. Andrzej zrobiles auto zupelnie nie po mojej mysli , poczekaj do zimy cos ci pokaze. Z takimi pieniedzmi ktore poszly w to auto zrobilbym to zupelnie inaczej i o tym wiesz bo nie raz ci to mowilem. Lista zmian imponujaca , lecz nie konieczna bardziej kontrowersyjna niz podszebna. Skladajcie to do kupy i na hamownie bo to juz dluuuugo trwa . Zycze 550 ps na metanolu i dlugiej bezawaryjnej jazdy. No i oczywiscie wpadnij i mi pokaz cacko . POzdro.
ps. Moglisci zrobic mu jakis customowy dolot , bo faktycznie srednio pasuje ten oryginalny element audi rs4 ![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
ja tam nie chce sie wymadrzac ,ale obstawiam na 90% ze to nie sa ostatnie turbiny jakie pojawily sie w tym samochodzie .... tu pewnie bedzie wkladane jeszcze cos wiekszego ... ale narazie zobaczymy co teraz wyjdzie po strojeniu
![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Rafalek a co ma piernik do wiatraka narazie piszemy o czyms innym, wiec twoja zmiana tematu jest zupelnie dziwna
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Adam - dolot widze mojego kolegi z RS6+
![]() Jak to bywa w takich autach nigdy nie bedzie nic idealnie - z tym sie liczylem po ostatnim projekcie, za duzo widzialem w Wa-wie ![]() Wiek auta i brak czesci p&p robia swoje. Co do reszty to tez sie liczy to co bylo zrobione w silniku a tam zawitalo pare patentow ktore mam nadzieje iż pomoga, narazie cisza o nich ![]() Auto buduje z myślą, iż jak mi braknie mocy to wymienie turbo na większe - cała reszta jest pod to robiona. kto wie czy na lato nie zawita coś +600 PS wowczas zmiana turbo i kosmetyka. U siebie to zrobie ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 07 August 2025 - 09:42 |