![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie bede sie wypowiadal wiecej bo Andrzej odbiera to jako wycieczki osobiste a one nimi nie sa. Lubimy sie , jestesmy dobrymi znajomymi.
Colo stronka to nie tylko wiedza ![]() Albert Nikolasowi chodzi bardziej o dobor sprezarek do setupu. No bo chyba na chlopski rozum skoro ktos ma podpis mocy ciagle malo a nie probuje ( chociaz " ma " wiedze ) dojsc do tej mocy to cos jest w druga strone prawda ? To tak jakbys do swojego setupu wrzucil teraz k24 i co fun bys mial ? -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Albert - dla mnie niezawodnie - oznacza że mam np. tak zrobione auto (projekt) że upalam go przez sezon i nic się nie wysra - oczywiście odpowiednio go serwisując. Moim zdaniem takie kombinowanie w aucie SIDa, jak widac, nie dało pozytywnych wrażen - t.z.- mocy mało i się wysrało...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
kto bogatemu zabroni ?
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Bogaci też liczą kasę
![]() W każdym razię życzę SIDowi aby auto było sprawne, szybkie, niezawodne i wkońcu spełniło jego wymagania, jednak myslę że są dużo łatwiejsze drogi do osiągnięcia celu, ale to już jego tuner i on sam wie lepiej (lub nie wie). Pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Ja się nie będę się czepiał - tylko nikt mi nie odpowiedział na pytanie - który to już zestaw turbin w tym aucie? I jak się robi auto na trasy i ulice, to raczej się spodziewa że auto będzie niezawodne... W każdym razie Wesołych! Byly K04 z RS4 gdzie daly 430ps Byly K04 z RS6 gdzie daly 521ps (reszta setapu przygotowana byla do 700ps) Teraz po sprzedazy turbo K04/RS6 weszly nowe turbiny ktore daly "plame" (napisalem o tym) wymieni sie je na inne i bedzie OK (w tej samej cenie). koszta byly naprawde male jak wymiana seryjnych k03. ale po Waszym dzisiejszym "dopingu" nie będę sie juz dzielil info co i jak na temat mojego S4, temat zakoncze wynikiem lub info ze juz jest naprawione, żałuje tego, dla niektorych radze przeczytac caly temat od A do Z nim cos napisza. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
I tymi slowami rennena proponuje zakonczyc dyskusje w Swieta oooo zniknely wtf ?. . Jak ktos mnie nie lubi mozemy umowic sie w lany poniedzialek i postrzelac sobie z pistoletow na wode
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 07 December 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
ale po Waszym dzisiejszym "dopingu" nie będę sie juz dzielil info co i jak na temat mojego S4, temat zakoncze wynikiem lub info ze juz jest naprawione, żałuje tego, dla niektorych radze przeczytac caly temat od A do Z nim cos napisza. Kolejny markos który po słowach krytyki strzelił focha... Albert dobrze mówi, ludzie ogarnijcie się, a jak nie to wiaderko, grabki i piaskownica czeka... Sid nie narzekaj na krytykę, bo skoro wybrałeś niekonwencjonalną metodę to musisz liczyć się z tym, że znajdzie się ktoś, kto za wszelką cenę będzie chciał Cię skierować na utarte schematy; takie życie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Ja się nie znam, ale ile km rocznie to auto robi ? Bo moja sobie mysli tak: po co komu S4/Rs4 stojace w warsztacie przez wiekszość czasu ? Ale moze czegoś nie wiem bo za króko jestem na forum.
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
I tymi slowami rennena proponuje zakonczyc dyskusje w Swieta oooo zniknely wtf ?. . No właśnie, mógł chociaż ktoś coś powiedzieć, jak byłem niegrzeczny to chciałbym wiedzieć ![]() ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Nie kminie w ogóle tej spinki ludzi 'zza drugiej barykady'. Kosi (i reszta): co Wam do tego czy to auto stoi, czy jeździ, czy zapier*ala, czy jedzie jak seria, który ma komplet turbin itd? Wasze? Stoi ciągle na warsztacie i ciągle coś jest zmieniane? Takie prawo właściciela. Wygląda jakbyście robili wspólnie jakąś nagonkę na SIDa, bo coś wiecie i chcecie wymóc, żeby się do tego przyznał... albo ogólnie pier*olicie dla samego gadania. Tego się już czytać nie da, jak to Wy silnie chcecie zweryfikować czy to auto na prawdę jedzie.
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
czyli co, podniecac sie i pisac ze jest zajebiscie i w ogole? Dla mnie auto swietne, wlozone masa pracy, pieniedzy i serca! Chetnie stalbym sie jego posiadaczem! ale chetnie tez zobaczylbym co ono potrafi? Przeciez nie bede sie spuszczal nad nim wiecznie, skoro nadal nie widze efektu tej pracy? Nic nie mam do Sid'a, mysle ze wszytsko juz sobie wyjasnilismy pw?
|
|
|
![]()
|
|
ale nikt Wam nie każe spuszczać się nad autem co update, jest bo jest
![]() ![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 16 November 2009 Skąd: Lublin ![]() |
Ale macie problem. Człowiek ma swój samochód i może z nim robić co chce- może go w warsztacie nawet wbetonować w podłogę. To, że założył wątek i informuje o bieżącym postępie prac to już tylko jego sprawa...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
ktoś się jeszcze na urlop wybiera ? 2 osoby już posłałem
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
Pisanie, że auto jest szybsze od 'tego czy tamtego' jest kompleksem? Nie czujesz na tyłku różnicy wsiadając do dwóch takich samych aut rózniących się (przykład) o 50KM? Po prostu tak poczuł i powiedział. Czy to jest prawda? Staracie sie jak dzieciaki mu to udowodnić, a SID ma to w d*pie. Wyjdźcie z piaskownicy..
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 10 May 2008 Skąd: inąd ![]() |
no ale jezli krytyką i najwiekszym problemem obruszajacych sie tutaj jest fakt, ze SID nie chce sie scigac na cwiartke, to chyba nie jest konstruktywne i merytoryczne...?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
idę vodke pić
Załóżcie nowy wątek, o moim życiu ![]() auto stoi i czeka na turbo/strojenie i pomalowany zderzak z atrapką. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
idę vodke pić Załóżcie nowy wątek, o moim życiu ![]() SID - potraktuj to tak : ![]() ![]() apropo zderzaka i tyłu auta, to wygląda męsko ![]() ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 August 2007 Skąd: Swietokrzyskie ![]() |
Aleeee dupcia
![]() ![]() ![]() ![]() Widze czarnucha w tle ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 13 August 2005 Skąd: MMZ ![]() |
Najlepszy tyłek jaki widziałem! Olać że nie jeździ, samo patrzenie sprawia przyjemność
![]() Powodzenia na finishu (mam nadzieję) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 10 August 2025 - 01:27 |