![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
tak jak pisałem, sma się nie ustawie, Mackowi mówiłem i znajomym że jak skończe to maciek sprawdzi auto przy świadkach.
jak narazie do tematu nie będę nic dopisywał, szkoda moich nerwów, auto kończe dalej i mam nadzieje uda mi się to w maju, nie będe pisał o wyniku bo szkoda Waszych "doczepek", każdy wynik nawet 300ps będzie podważany kto mnie zna to wie o czym mówie, Wesołych życze -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
Ale jak sie cos robi to chyba trzeba sie z tym liczyc ze ludzie beda o tym mowic i sie zastanawiac czy oby na 100% tak jest, tym bardziej jak nie chce sie im pokazac ze jest inaczej. Andrzej, ludzie maja Cie za guru w temacie s/rs, pytaja Ciebie co i jak zrobic zeby auto zapierdalalo, ale czy tak naprawde ktos z nich zadal sobie pytanie czy twoje oby na bank jezdzi tak jak pokazal papier? Zobacz chociazby Golf Daniela, S4 aw69, oni potrafili udowodnic ze ich konie nie sa papierowe! U Ciebie jest tak ze jak cos sie popsuje to tajemnica, cos sie uda to szum! Pomagac trzeba ludziom a nie wprowadzac ich w blad i ukrywac pewne tamaty, a jest ich sporo!
![]() Ja tez skladam auto i jak wybuchl mi ssacy, choc sie upieralismy ze da rade to nie kamuflowalem sie z tym! Po co komus tez ma pierdnac? Chyba lepiej napsiac prawde jak jest zanim ktos kolejny wpierdoli sie w koszty? Nie sadzisz? A pozniej opinie ze to Polska, ze ludzie sa pojebani, dlaczego? dlatego ze pisza prawde? Jakies tajemnice itd. dla mnie to wlasnie to jest chore! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
To nie chodzi o podwazanie wykresu. Nie watpimy w umiejetnosci Patryka bo jak go poznalem 2 lata temu to wiedzialem ze rowny z niego gosc
![]() ![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Nie wiem czego sie czepiacie ja znam wiele osób co maja kupe koni i jezdza jak emeryci jak was gryzie jak auto jezdzi spokojnie obiecuje za jak poskładam nagramy filmik z hamowni na drodze jak startuje i zabiore auto Andrzejowi by je zmiezyc jakie ma przyspieszenia i porównamy.Mi sie podoba jak auto zapina nawet to słabsze i to ze turbiny wstaja wczesnie. Startowałem tym autem teraz i wieżcie mi ze startuje lepiej niz Kiler a startowałem nim wiele razy.Pozd Zycze wesołych świat.
|
|
|
![]()
|
|
No ale chyba to ze startuje lepiej niz Kiler nie jest dziwne? Kiler tez na K04 smiga??
![]() Kosiniak: nie będę się za każdym razem powtarzać nie pisz, że chce mieć najszybsze bo nigdy o tym nie pisałem ale ja pisalem najmocnijesze a nie najszybsze ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
W Kilerze tez był problem wkładka pomiedzy pedałami a kierownica. Ale to inny temat.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Maciek przyznaj sie byles w Kolekcjonerach po cos nowego hehhe jakies grzybki tym razem
![]() http://www.youtube.com/watch?v=2lf76UYuBXs...=1&index=31 Andrzeja fura lepiej startuje kurde to na moj koszt skladaj go ja chce to zobaczyc na tym starym setupie. -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Startowałem tym autem teraz i wieżcie mi ze startuje lepiej niz Kiler a startowałem nim wiele razy.Pozd Zycze wesołych świat. To były ostre starty, jak się sprzęgło zachowywało przy tych startach? -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Łooo się dzieje, w święta i 21 osób przegląda temat
![]() ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
don padre Dołączył: Thu, 18 September 2003 Skąd: officially Boat. ![]() |
1) proszę wszystkich o zachowanie kultury wypowiedzi. krytyka jak najbardziej, ale bez zagrywek spod budki z piwem.
2) mogę się mylić, ale coś mi się jak przez mgłę kojarzy, że prekursorem szybkich S4/RS4 b5 byli w naszym kraju Arkadiusz Oziębło, PKO BP oraz VTG (kolejność zasług do dyskusji) jakieś 7 lat temu - może młodzież tego nie pamięta, ale amnezja nie usprawiedliwia nadawania SIDowi tytułu należnego wyżej wymienionym. -------------------- Giulia/i3/S40/e36
'Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past'. |
|
|
![]()
|
|
Heheh fakt Owko przepraszam ale pominalem ich bo to tak dawno bylo. Chodzilo mi o nowe czasy s-czworek kiedy zrobily sie w cenie fiata uno. Bez obrazy dla posiadaczy fiatow. Wiadomo ze prezes ma najszybsze auto i nie bylo szybszego s4 w Pl.
Teraz wszystko w rekach Marcina zeby go wskrzesic do zywych po fajerwerkach -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
no dyskusja jest naprawde mega ciekawa, zwłaszcza, że temat dotyczy auta, którym właściciel nie umie ruszać, mocy ma dalej za mało, ale sie nie sciga, choć lepiej startuje od killera... szkoda, ze nigdy nikt tych slow nie zweryfikuje na ulicy. zycze wesolych swiat i powodzenia na hamowni
-------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 14 January 2009 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
a ja mam takie pytanie. Jaki jest sens budowania auta który ma/miał/będzie miał pincet koni skoro
CYTAT właściciel nie umie ruszać, mocy ma dalej za mało, ale sie nie sciga, choć lepiej startuje od killera Nakierujcie mnie na odpowiedz bo chyba nigdzie jej tu nie ma ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Adam jezdze clio bo S4 w jest w robocie, nie mam drugiej S4,
kto mnie widział na drodze dobrze wie że auto jest upalane, robię więcej mocy bo mi nie wystarczało pod noga, nie ścigam się na 400m, nie bawi mnie to, ścigam się na drodze, bawią mnie dalekie trasy dlatego robiłem auto na drogę, bo i tak raczej nie będę miał możliwośći być na jakiś zawodach ktore są na weekendach (jestem wtedy zawsze za granica), zapewniam Cię że nigdy spokojnie S4 nie jeżdze, zreszta skad możesz wiedzieć skad nie widziałeś, nie kręcę filmów bo sam jezdzę, ale kamera i mocowanie już jest od miesiąca w domu, siedze, czytam Wasze posty i za głowe się łapie, widziałe nie raz w nie jednym projekcie takie wypowiedzi, nie sądziłem że i u mnie będzie, -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
wy to chyba macie jakiś problem, weźcie sobie pod zimnym prysznicem wizytę zróbcie
SID robi sobie auto dla siebie a ty jakieś chore jazdy macie. nie będzie się ścigał, musi ? nie musi mało mu mocy ? tak, mało nie dzieli się wiedzą ? tak, ma do tego święte prawo czytam to tu i nie wierzę w to co czytam, SID nie tłumacz się, olej ludzi skoro nie są dorośli -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
popieram słowa SIDa, zresztą to jego auto i może robić co chce, jak robi to jego sprawa, niektóre wypowiedzi są nie potrzebne, i nie prowadzą to niczego dobrego, bo oceniać można, a nawet trzeba, tylko patrząc oczami właściciela i jego potrzeb!a porównywanie do "sławnych" "mega projektów" jest lekkim przegięciem, Wesołych Świąt Wszystkim
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 07 July 2009 Skąd: WWA ![]() |
Zrobił za free stronkę www.sids4.pl więc więdzą to się dzieli
![]() -------------------- Audi A4 1.8TQ with FP WHITE inside :)
>>397KM/461NM by GTO<< -------------> SOLD :( >>STOLEN ;(;( >> Mazda 323BF 1.6GT Turbo << :) Puureee Fuuun :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja się nie będę się czepiał - tylko nikt mi nie odpowiedział na pytanie - który to już zestaw turbin w tym aucie? I jak się robi auto na trasy i ulice, to raczej się spodziewa że auto będzie niezawodne...
W każdym razie Wesołych! |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
a co to znaczy niezawodne ? jedzie 10 km, 100km czy 10 000 km bez serwisu ?
auto 500-600KM które w serii ma 300 koni zawsze będzie zawodne i pytanie jaki ma okres między serwisowy -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 00:20 |