![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
z reklamacja nie powinno być problemu, wymiana na większe też ale tego nie chce.
chcą dać na 700ps ![]() ![]() ale mam nadzieje że może przy ich zdejmowaniu znajdziemy usterke - sie zobaczy jeśli kilkadziesiąt aut jezdzi na podobnych i kręca z powodzeniem do 1,8bar i 8tys/obr wstalem wiec chyba sie przejade do Wa-wy pojezdzic autem ![]() do zobaczenia za pare gdz. -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
A jesli chodzi o strojenie i to co wyszło to juz gadalismy z niemcami. I co z tego gadania wyniknęło? -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Norbi pewnie cos takiego
http://www.grapheine.com/bombaytv/webdesig...187bb6d910.html to nie chodzi o mesko czy nie mesko ale Andrzej krecace sie k04 do 1.8 bara to daje wiecej zlego niz dobrego . Kiedy to sobie uswiadomisz ? Kiedys dla sprawdzenia walnelismy w hybryde prawie 2 bary i tylko zgrzalo sie powietrze i moc spadla w stosunku do 1.5 bara. Dobrze pisza nie samym boostem zyje czlowiek . Ale co tam przeciez ja sie nie znam ![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
oj tam, niewazne!, 1.8 bar @ 8000rpm ma byc i koniec.
tych 700hp to niby za malo bedzie dla NAS, czy dla CIEBIE sid? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Jak dla mnie, to wszystko dziwnie wygląda...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
To znaczy ze ma być 700 hp i ch...j ?
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
to znaczy ze 700 bedzie ok do momentu az ktos tez nie bedzie mial 700, tak to chyba dziala?
|
|
|
![]()
|
|
ee to lipa ja bede mial 800 + ty kosiniak chyba tez .
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
nie, ja to nie, ja musze pobic Dobrowolskiego
![]() |
|
|
![]()
|
|
To gdzie ja ze swoimi 500+
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
to znaczy ze 700 bedzie ok do momentu az ktos tez nie bedzie mial 700, tak to chyba dziala? ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
to nie chodzi o mesko czy nie mesko ale Andrzej krecace sie k04 do 1.8 bara to daje wiecej zlego niz dobrego . Kiedy to sobie uswiadomisz ? Kiedys dla sprawdzenia walnelismy w hybryde prawie 2 bary i tylko zgrzalo sie powietrze i moc spadla w stosunku do 1.5 bara. Dobrze pisza nie samym boostem zyje czlowiek . Ale co tam przeciez ja sie nie znam ![]() ![]() pisałem że kręca do 1,8bar - nie pisałem że u mnie będzie kręcone, temat K04 już kiedyś poruszany był, śmiechu było i brak wiary w k04 a gdy u mnie pękło 5xx ps na K04 Rs6 każdy zamilkł ![]() jezdziłem dziś swoją S4, gdzie rzekomo ma 480ps w okolicach 4000-4500 obr i S4 zbiera się dużo wczesniej (o około 600-700obr) niż jak miała k04 z RS6, no ale już boost przy 4500 spada z 1,4 stopniowo do 0.7 przy odcince. Rożnica między poprzednim setapem kolosalna. Adam jezdziliśmy dzis Jacka RS (540ps) i jak Ci mowiłem tak napisze i tu, że RS był dla mnie dużo słabszy niż moje obecne 480ps i nie zastawiaj sie konczącym sprzęgłem bo nie zawsze domagało dzis. pewnie porusze teraz temat ścigania sie - ale tak jak mówilem ja scigac sie nie bede na 400m, jak bedzie chcial Maciek moim S4 to sie z nim umowisz sprawdzisz wiarygodnosc strojenia/hamowni Jetronic bo coś dziś niedowierzales ![]() mi tam 700ps nie siedzi w głowie, takie auto nie nadawalo by sie do mojej jazdy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No to trzeba było się złapac chociaż aby było wiadomo kto ma więcej, bo tak to dla kogo które jest szybsze nie wyjaśnia dla nas sprawy.
|
|
|
![]()
|
|
. Problem jest ze jestes skupiony na obr rzedu 2700 i liczysz ze wystrzeli jak na k03 a tu dupa. Tylko nie dostrzegasz albo nie chcesz dostrzec ze gore ma taka ze k04 moze pomarzyc. Jesli nie czujesz ponad 100 nM i 70 koni roznicy to hmm jakby to powiedziec .......
Jak chcialbys byc slowny sprawdzilbys tak jak cie zapraszal wszechwiedzacy P do siebie . Jacka byl na 2 roznych hamowniach po kilka razy a Ciebie nie bylo przy strojeniu i malowaniu twoich pieknych kresek . Druga sprawa to dlaczego nie widac wykresu z opisem tych " 480 koni " Ludzie by chcieli pewnie zobaczyc te twoje k04 wstajace jak diesel przy 2200 obr skoro twierdzisz ze 700 nizej juz zapierdziela i do tego jest mocniejszy niz nasz to pewnie ma z 800 Nm . Stworzyles jednym slowek cos czego nikt na swiecie nie dokonal. Gratulacje i powodzenia. Skoro twoje auto jezdzi czemu przyjechales clio ? -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
he he kłóccie sie dalej
mnie to i tak nie intereswoalo nigdy kto i kogo - inny u Was świat zdanie swoje wyrazilem nad autem walcze dalej, jutro z dzisiejszego setapu nic nie zostanie, turbo wylatuje, nowe turbo niebawem zawita ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
SID - która to już turbina??
![]() |
|
|
![]()
|
|
Sid to mozesz mi logicznie wytlumaczyc po co budujesz auto 500-600ps? Rozumiem ze mocy nie wykorzystujesz? Nie scigasz sie? Nie upalasz? Dla mnie to takie mocno dziwne jest? Jak do tej pory to twoje auto jest mocne tylko na papierze, bo poza ludzmi ktorzy mieli jakikolwiek wklad w jego budowe (co wiaze sie z osiegnieciem korzysci materialnych i wyrobieniem sobie marki) nikt chyba nie widzial jak ono przyspiesza? Prosze wyprowadz mnie z bledu, ewentualnie uswiadom, ze w tym projekcie nie jest wazny tylko wykres na papierze! Ze to nie jest tak ze lubisz miec najwiecej? Ja, ale to podkreslam ja, jak mialbym takie auto to za wszelka cene chcialbym udowodnic ze jest ono szybkie. Nie wazne 1/4, autostrada czy co tam sobie zamarzysz! Nagrajcie cos w koncu i pokazcie swiatu, lud sie domaga
![]() Mowisz ze cie nie interesuja scigania itd. a jak przejechales sie Jacka Rsem to stwierdziles ze jest slabszy, czemu nie ustales z nim w parze zeby to zweryfikowac? |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Są takie projekty które generują masę szumu na forum i nic więcej - supra TT mega-widebody-1500ps-na-seryjnej-przepustnicy, honda civic "prawie jak itr" tylko że nie jeździ, białe bmw turbo "4 z przodu".. Mamy kolejnego zawodnika do tego klubu
![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Kosiniak:
wiele razy tłumaczyłem - poczytaj w moim postach (nie tylko w tym temacie) nie będę się za każdym razem powtarzać nie pisz, że chce mieć najszybsze bo nigdy o tym nie pisałem poczytaj a potem pisz bardzo dużo szumu w każdych postach własnie Ty generujesz do w każdym temacie u każdego się o wszystko każdego czepiasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Andrzej to jak mzoesz komus mowic ze jego autao jest slabsze, bo co, dupohamownia tak powiedziala? Czemu nie ustales jak mezczyzna? Ok mowisz ze nie umiesz startowac, mozna bylo sprawdzic sie z rolki!? Udowodnij ze to auto jest szybsze, pokaz wszystkim? Generuje duzo szumu bo mowie oficjalnie a nie opierdalam dupe komus za plecami, widzisz roznice? Powiedz kogo sie czepiam i o co? Pisze jakies niestworzone historie?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 00:20 |