![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 04 July 2009 ![]() |
Mam nadzieje że Admin zwróci uwage na takie zbędne OT, bo to ile mam lat nic nie wnosi do tego tematu.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
Twoje posty tez nie za wiele wnosza.
wiekszosc osob wie o co chodzi w tym projekcie. a co do firmy budujacej "SIDoMobile" to znasz ja, masz doswiadczenie z nia ze poddajesz watpliwosci ich umiejetnosci prac? np. przy glowicach. takze tlumaczenie tutaj ze mody na 320KM to nie to samo co 500-600+KM jest zbedne. btw - oby prace doszly do konca jak najszybciej i rzycze bezawaryjnej jazdy. -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
jeden z moich ulubionych projektów, podoba mi się podejście do sprawy, jak i cała przebudowa, mam nadzieje że nic się nie wysra, tak dalej SID!
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
jeden z moich ulubionych projektów, podoba mi się podejście do sprawy, jak i cała przebudowa, mam nadzieje że nic się nie wysra, tak dalej SID! he he - się zawsze coś się wysra, wiem to z doświadczenia w tym tyg składa się silnik w nast jak dobrze pójdzie spawacz będzie walczył - kolektory, IC, wydech i itp w środe za tydzień podjadę do Wa-wy, będę widział co i jak ostatnia wizyta przyniosła kilka zmian w projekcie - oby nie tym razem ps: mi trochę na rękę opóznienie prac gdyż remont domu mam ciężko pogodzić go z pracą a co dopiero z hobby nawet komputer mocno zaniedbałem ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 05 May 2009 ![]() |
Jakieś zdjecia z prac nad autem?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
no właśnie, jak tam idą prace do przodu?
pozdrawiam ![]() -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Panowie naprawde poczekajcie teraz pm-motorsport jest na rajdzie rzeszowskim jak wrócimy cos zapodamy.
![]() |
|
|
![]()
|
|
prace idą żółwim tempem......
auto obecnie jest u spawacza w www.przemo-car.pl gdzie od poniedziałku mają być spawane kolektory, wydech i IC foto z wczorajsza (spędziłem cały dzień w Waw-ie i okolicach (przy okazji odwiedziłem znajomych ![]() silnik (nie cały) siedzi w budzie ![]() auto "rdzewieje" pod drzewami ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
Nie wiem czy dobrze widze, ale w lewej glowicy brakuje czegos (kolka, czujnika?) i to tak sobie jest niezabezpieczone w aucie na trawniku? Szkoda paprochow nalapac...
-------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
Nie wiem czy dobrze widze, ale w lewej glowicy brakuje czegos (kolka, czujnika?) i to tak sobie jest niezabezpieczone w aucie na trawniku? Szkoda paprochow nalapac... glowice są nie kompletne w tej chwili, silnik siedzi w budzie tylko na potrzeby dopasowania kolektorów będzie wyjmowany gdy kolektory będą gotowe -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
no no przemo car spawa jak zawsze rewelacyjnie. My zostawiamy seryjne z rs4 po ogledzinach sa ok. Jak to roznie bywa spawane potrafia pekac. Audi lata na dosc duzych egt wiec nie bedziemy ryzykowac wyjmowania motoru za jakis czas. Andrzejowi pierwsze z usa pekly a pozniej tez slyszalem ze byl jakis problem . Powodzenia i chlopaki do roboty
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Problem rozwiazalismy z Przemem okazało sie ze nie mozna uzywac flansz z usa bo to sie tak konczy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
fajny kolektorek.....jaka jest średnica rurek ? bo wygląda na dość byczy to 45 - 50 ?? jak jest solidnie pospawany i splanowany to nic nie pęknie
|
|
|
![]()
|
|
kolektory z ebay to syf, na poczatku zaryzykowalem i sie naciolem - Wojtek z SSPTuning mnie uprzedzal,
nie polecam bo pekaja, w PL ten problem dotknął juz 3 osoby. w moich drugich kolektorach zastosowalismy flansze wasnie z tych kolektorow co bylo nast bledem. Obecne mam nadzieje ze podolaja zadaniu. Na wysoka temp. mamy patent, a w sumie nawet pare naraz Czasowo projekt sie zwleka tez z powodu ciagłych zmian wykonania i nowych rozwiazan o ktorych niebawem uslyszycie - narazie te prace trwwaja aw69: ori wyjscia glowicy S4 maja 35mm i zazwyczaj rozwiercaja je do 40mm, u mnie nie ma wiecej ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
byłem dzis osobiście, widziałem i sfotografowałem... "banan" na gębie
![]() brakuje tłumnika koncowego(ma być na dniach) i moich pięknych koncówek (niech mi je zepsują a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rura od turbo ![]() koncowa ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Kurcze - rdza na zawiasie, jak w moim starym Colcie 93'
![]() A tak na serio, to wygląda profi. Powodzenia |
|
|
![]()
|
|
Autko z katalizatorem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Kurcze - rdza na zawiasie, jak w moim starym Colcie 93' ![]() A tak na serio, to wygląda profi. Powodzenia zawiasy jak pisalem sa do wymiany, podwoziem zajme sie jak auto bede mial u siebie - zapewniam iz bedzie z czasme jak nowe ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
musialbys chyba wymienic tam doslownie wszytsko
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |