![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
hahaha, zgadza sie, jednak nie wszyscy to wiedza ![]() jezeli twoj post byl kierowany do mnie to wyjasnij czego nie wiem ,bo chyba nie zrozumialem przeslania Twojej wypowiedzi ?? -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
z podwojnym wydechem sprawa nie jest ciekawa, w tyle faktycznie mało miejsca, są dwa rozwiązania:
ściąć koło zapasowe aby weszła dojazdówka lub puścić rure między "koszykiem koła" a dyfuzorem (po zamontowaniu B7 będzie tam więcej miejsca), ale da rady zrobić. teraz auto mniej postoi - sezon się zaczyna, w zimie i tak nie jezdziłem bo śniegi u mnie straszne były - szkoda auta było -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Troche ruszyło w temacie, silnik w budzie, teraz małe poprawki kosmetyczne.
Za tydzien planowane strojenie (jak Patryk się na nartach wyszaleje i do roboty wróci ![]() Razem z moją też będzie strojona ciekawa S4 na moich poprzednich turbinach. ![]() troche lustra weszło ![]() ![]() Wydech na ukończeniu, jeszcze pomalować (na foto w czasie prac, nie do końca podwieszony) ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Jak zwykle klasa. Czekam na kreski
![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Wydech ładnie wyszedł.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: WJ ![]() |
-------------------- "Red Devil" Golf MK2 AWD VR6T, King of Warsaw 2013, 2012, vice King of Warsaw 2011
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Sid masakruje mi glowe..... ktory to juz wydech z nierdzewki ? 3 ?? dobrze licze? niektore auta nie maja tyle wydechow przez cala swoja kadencje z normalnej stali a co dopiero z nierdzewki
![]() ps .. to s4 ma ogromne szczescie ze trafilo na Ciebie ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Jak nie patrzeć SID jest chyba prekursorem dłubania S4 w PL na różne sposoby i kombinowania w swoim aucie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 August 2007 Skąd: Swietokrzyskie ![]() |
Nie wyglada zle nic nie maluj
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 08 October 2008 Skąd: LLB ![]() |
CYTAT Wydech na ukończeniu, jeszcze pomalować (na foto w czasie prac, nie do końca podwieszony) Jakim stylem upchaliście wydech ( podcinaliście koło zapasowe ?) ? Między fajkami będzie jakiś dyfuzor ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jeszcze go malnąć pod kolor i załatwić kratke dyfuzora i gotowe
![]() Tak trzeba bylo "ciut" podciąć koło zapasowe ale ono nadal wchodzi do komory. Auto podobno chodzi teraz jak V8 ![]() Nicolas - ja bardzo lubie S4 i też S/RS każdej maści ![]() Dziś ponoć moja fura strojona, trzymać kciuki ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Jak tylko będzie coś wiadomo dawaj na forum
![]() -------------------- Kszzzzysztof
|
|
|
![]()
|
|
3mam kciuki i czekam na wykresik z cyferkami
![]() |
|
|
![]()
|
|
No wlasnie jak v8 bo masz teraz lekki twin
![]() ![]() A twoje autko tak mi sie podoba ze az szkoda pisac ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
wydech ma wspolny kat i tlum
zderzak przedni posiada siatke jak grill RS4 już wiec wyglada bardziej cywilnie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Moj poszedl do malowania... Nie mialem czasu go przerabiac czy naciac pod tablica nawiew na FMIC niestety :/
No to spalinki po drodze sie spotykaja ![]() ![]() Ta siatka z alle ? Taka rs-o podobna ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
to jak tam w koncu te nowe Turbo?
|
|
|
![]()
|
|
nowe turbo okazały się kupa, przy 4000 obr/min więcej nie dają doładowanie spada,
po testach stwierdzono iż wina leży po stronie turbin. Wydrzemy je z auta i do reklamacji, po analizie zobaczymy co dalej. Więc sezon zaczął się kiepsko ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 13 August 2025 - 07:51 |