![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
Dokladnie tak jest. Jak beda zrobione glowice to bedzie mozna krecic wyzej. Na serii sie balismy :-)
-------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Zakres użytecznych obrotów jest imponujący. To jak moment się trzyma a raczej rośnie niemal do odcinki również. Można tylko pogratulować.
-------------------- Pozdro, Alek
Sprzedam E90 335i. Wiadomośc PW. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
nie ma co debatować - bardzo fajnie wyszło a pewnie będzie lepiej jak znam SID'a to nie wytrzyma zeby nie podłubać jak samochód będzie stał pod domem z 2 - 3 tygodnie to go zacznie "denerwować" i wyśle go na "grzebanie" w zimie i tak nim zapewne jeździł nie będzie
-------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 31 August 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
jaka jest pojemnośc silnika po rozwierceniu bloku?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
Wykres b.fajny, zarówno w kwestii szeroko i płasko rozłożonego momentu, jak również mocy rosnącej liniowo do końca.
W kwestii kręcenia wyżej - czy 7100 to aby nie szczyt seryjnych głowic na hydraulice? -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 20 February 2008 Skąd: śląsk ![]() |
SID gratulacje !!!
Wpadnij kiedyś na ślask , przewieziesz mnie Twoim monsterem ![]() -------------------- S4 B5 AVANT 310 PS i plany......
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Nareszcie widać efekty prac
![]() ![]() ![]() edit: Nie zapomnij się odezwać jak będziesz wracał z autem przez Radom ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Czechowice-Dziedzice ![]() |
Wykres b.fajny, zarówno w kwestii szeroko i płasko rozłożonego momentu, jak również mocy rosnącej liniowo do końca. W kwestii kręcenia wyżej - czy 7100 to aby nie szczyt seryjnych głowic na hydraulice? zaworów, sprężyn - sytuacja podobna jak w przypadku 1.8T z urywającymi się zaworami. -------------------- DIGITUN.PL
605-443-665 |
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
zaworów, sprężyn - sytuacja podobna jak w przypadku 1.8T z urywającymi się zaworami. Ale przeciez sam mowiles ze amerykanie mowia, ze wytrzyma ponad 7000 i 400KM w 1.8t i nie ma sie czym martwic, wiec co jest prawdziwe wreszcie? -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Czechowice-Dziedzice ![]() |
znów się przyczepiłeś ? chyba nie masz co robić panie Tomku
wytrzymuje ale nikt nie wie jak długo, temat jest o 2.7bit a Ty powracasz do 1.8T. daj spokój już z tymi przycinkami na forum, masz problem to Cie wysłucham na realu. pa -------------------- DIGITUN.PL
605-443-665 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Nareszcie widać efekty prac ![]() ![]() ![]() edit: Nie zapomnij się odezwać jak będziesz wracał z autem przez Radom ![]() Właśnie - czy momentu nie powinno być ponad 600Nm przy takich modach? Czy to celowe w obawie o podzespoły? |
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
znów się przyczepiłeś ? chyba nie masz co robić panie Tomku wytrzymuje ale nikt nie wie jak długo, temat jest o 2.7bit a Ty powracasz do 1.8T. daj spokój już z tymi przycinkami na forum, masz problem to Cie wysłucham na realu. pa Poprostu widze roznice miedzy stwierdzeniami i chcialem wiedziec gdzie jest Twoje zdanie tak naprawde. No i nudzi mi sie wybitnie ![]() Co do samego wykresu, to czy 1.3b jest ustawione plasko, czy moze jakos to cisnienie rosnie z obrotami? -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
no no, piekny wykresik, tylko pozazdroscic, Adam raczej was nie dogoni
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
nie ma xxxx we wsi za mocno jak dla mnie
![]() Andriew gratulacje ! bad language warning! -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
![]() długo czekałem - w koncu od 10 lutego jak dałem auto do RS4 body - ale warto było tylko sprawe z metanolem mam nie załatwioną - czekam na część -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Adam filmik spoko no to teraz kto dobrnie do 6xx.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
he he dobre
![]() tylko pamiętajcie jakie było moje założenie: - auto na ulice, nisko wstaje, 500 PS -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 00:20 |