![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie do konca Andrzej tak mysle bo :
1. jak zmienisz turbiny musisz wyciagnac silnik 2. przerobic kolektory wydechowe 3. przerobic zasilania olej , woda , itp 4. przerobic dolot caly 5. przerobic wydech chyba ze kupisz taki zestaw , bedzie troch latwiej ale nie latwo http://kmdtuning.com/index.php?_a=viewProd...;productId=1626 -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
no dla mnie szał
![]() ![]() a te rury to były coś polerowane? czy się święcą od flesza |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Nie do konca Andrzej tak mysle bo : 1. jak zmienisz turbiny musisz wyciagnac silnik 2. przerobic kolektory wydechowe 3. przerobic zasilania olej , woda , itp 4. przerobic dolot caly 5. przerobic wydech chyba ze kupisz taki zestaw , bedzie troch latwiej ale nie latwo http://kmdtuning.com/index.php?_a=viewProd...;productId=1626 etam nic strasznego, najwazniejsze ze blok mam zrobiony/zakuty. 1. no jak by nie inaczej, ale to nie problem wyciagnac 2. nie trzeba przerabiac pod to co mysle 3. to kosmetyka 4. nie trzeba przerabiac, jak juz cos to drobnostka i kosmetyka 5. kosmetyka na poczatku przy turbo ![]() Myslalem wlasnie o jakis "gotowcach" wysypalo sie troche tego otatnio na rynku. Ogolnie to nie wiadomo czy nie bede zmienial silnika na jakas rzedowke i jedno turbo - kto wie co lato przyniesie. Adam nie narzekaj bo ja nie jedno u Ciebie widziałem ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Projekt wygląda jak by był to democar ;-) Zobaczymy jakie to będzie miało parametry i osiągi. Ciekaw tez jestem jaka jest masa auta w obecnym stanie po przemianie z S4 na RS4...
W każdym razie gratuluje! A co do Sportmile czy innych firm - to pewnie że każdy ma swoją wiedzę i praktykę, ale dla mnie też się liczy niezawodność. Po wizyce u Adama katowałem auto rok czasu i NIC się z nim nie działo. Więc chyba to jest bardziej istotna kwestia w modach niż to kto ile będzie miał chwilowo mocy czy jak bardzo auto ma wypolerowane jaja ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Jesli chodzi o dopracowanie to po hamowni po jaka chlere robic cos ładnie jesli nie wiadomo czy zadziała moze trzeba bedzie cos zwiekszyc i na co komu praca polerowania chłodnic rur.Jak bedzie działałac to rozbierzemy i dopracujemy ludzie to pierwsze tak przerobione auto S4 i moze sie okazac ze jednak stary system orurowania jest lebszy chociasz w typhonie i kilerze działało bez problemu i ja mysle ze zadziała.Adam daj se siana z krytykowaniem bo najpierw trzeba cos pokazac co sie zrobiło samemu i dało wynik.Jak narazie nie pokazałes zadnego wykresu opróc tych co sa jak pracowalismy razem.Nawet twoje rs4 440Km powstało jak ja byłem jeszcze razem w spółce z toba.Narazie u sida zjadło nam troche paska rozzadu musza byc jakies wadliwe ale naszczescie jechałem wolno i usłyszałem ze cos nie tak bo nie chciał bym jak by sie to stało przy 7000obr.Silnik cały ale opóznia strojenie tak to juz jest.
|
|
|
![]()
|
|
To chyba czas przejsc sie do okulisty ...
![]() Wed, 10 Jun 2009 - 07:32 Post #3 " Jest wszystko przygotowane postaramy sie ogarnac w trzy tyg. cool.gif " -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
he he i to jest wlasnie Wa-wa - w kazdym poscie kłótnie i kazdy kazdego obmawia
![]() u nas na podkarpaciu luzniej -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Sorry ale nikomu dupy nie obrabiam choć moglbym i to bardzo. Poza tym spojrz kto pierszy wprowadzil nie mila atmosfere
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
ProRacingTechnology Dołączył: Tue, 15 October 2002 Skąd: Marki k/Warszawy ![]() |
Sorry ale nikomu dupy nie obrabiam choć moglbym i to bardzo... Tylko, że przez takie teksty SID ma rację... niestety. EOT -------------------- UNIT Racing
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
edit: dobrowolna cenzura na zyczenie SIDa
![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
Uważam że jak już wszystkie projekty będą skończone trzeba zorganizować jakiegoś spota S4/RS4 - trochę się poganiać, a potem wypić parę Jaśków i będzie dobrze
![]() |
|
|
![]()
|
|
a ja mam świetne relacje z Adamem i Mackiem wiec znam wszystko i wolalbym aby w tym temacie
ich wątku już nie prowadzic - mozna tez troche o cenzurowac temat (Albert ![]() a auto szybciej nie wyjedzie ![]() wracać do auta Pociąłem temat tu i tam, w razie problemów zapraszam na PW. ![]() 240Z -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
Dziewczynki, proszę się nie kłócić, bo nie obędzie się bez płaczu i zgrzytania zębów.
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 August 2007 Skąd: Swietokrzyskie ![]() |
Panowie powiedzcie mi czemu te sondy tak pod katem na dystansie dodatkowe ? Podejrzewam ze chodzi o oszukanie ich po wycieciu katow ? Bo u mnie w cholernym ARE sa wlasnie te dodatkowe a katy beda wywalone
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Auto SID-a zostało przygotowane przez PM-MOTORSPORT.Strojenie odbyło sie 27.10.2009 przez COMSPORT/JETRONIK na najnowszej hamowni MAHA MSR 1000 wyniku prac nad programem udało sie uzyskac nastepujace parametry 520KM 550NM
|
|
|
![]()
|
|
Widzę konkrety. 520KM imponujący wynik. No i wykres też mile widziany.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
WYKRES
![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
grubo. czekamy na wykres. auto juz w kolbuszowej?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
no no, dobry wynik, jestem bardzo ciekawy jak chodzi, wiem że pogoda kiepska, ale jakbyś dał jakiś filmik
![]() P.S. i wykres ![]() -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |