![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Korby seria, kanapka 2 mm płyta + dwie zewnętrzne blaszki z OEMowej uszczelki.
-------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 29 May 2007 Skąd: Cambridge/Skrzeszowice k.Krakowa ![]() |
Ładnie idzie:)
-------------------- Fabia vRS daily
Golf mk2 16v almost no progress... ,,If you no longer go for the gap that exists,you no longer a racing driver" |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 26 February 2003 Skąd: Warszawa - Grochów ![]() |
No i nie ma nic zmułki przy zmianie
![]() Sound zewnętrznego WG to jest to ![]() 100-200 w 8 sek to już czas pewnego Saaba został pobity ciekaw jestem pojedynku z pewną suprą ![]() Ps. Rev Limiter musowo trzeba przesunąć bo coś krótkie te biegi ![]() -------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
Nissan Sunny GTi z 2.0 na zmiennej fazie na Tor [243KM/247Nm] Saab 900NG 2.0 Turbo Coobcio Test POWER CAR [185KM/240Nm >> 468KM/485Nm] Saab 9-3 Cabrio Aero 2.3 Turbo Coobcio Lansowóz [205KM/280Nm >> 281KM/424Nm] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 15 August 2006 Skąd: POMORZE ![]() |
noo, teraz czuć te kreski , a dziwęk fajny chociaż na dłuższą metę uciązliwy nietylko dla ciebie ale dla osób na drodze, no i można straszyć stare babcie na ulicy
![]() -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 19 March 2012 Skąd: Okolice Warszawy ![]() |
Piękny i gruby projekt-chciałbym zobaczyć na żywo jak to lata
![]() -------------------- IBIZA TDI ASZ+ STAGE II
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Mysle ze jednak Supra zrobi oklep oklep
![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: wawa ![]() |
Myśle że nie jedna supra zrobi mu oklep
![]() ![]() -------------------- Racing is my Life......
"I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way" - Keiichi Tsuchiya S13 Moon Blue EMU LINK VEMS ECUMASTER SMT AEM APEXI POWER FC AUTRONIC HALTECH instalacje i strojenie. Hamownia 4x4 Dyno Project 2JZ Bp 98 Ultimate 701KM 787Nm NAJMOCNIEJSZY W POLSCE JZ ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 29 January 2009 Skąd: Warszawa/Radom ![]() |
to 8s to na oko mierzone z licznika, czy zmierzone RL?
-------------------- 360 km / 450nm
http://scirocco-club.pl |
|
|
![]()
|
|
Proponuję wyliczyć jeszcze ile tirów, albo intercity będzie do tej supry brakowało
![]() to 8s to na oko mierzone z licznika, czy zmierzone RL? Nie mamy do dyspozycji Racelogica, także czas ok. 8s podałem z obserwacji licznika. Ktory dodać trzeba jest jak na serię dość dokładny. Ale tak czy siak nie ważne, będzie okazja to trzeba auto porównać do czołówki na S8 ![]() -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Ibiza Jemioła to niewątpliwie bardzo szybka maszynka, ale bez przesady chyba nie aż tak szybka. Chociaż i tak wszystko wyjaśni się na drodze
![]() -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 23 April 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Gdzie mi tam do jakiś Supr, toż to stara poczciwa ibiza z prawie seryjnym silnikiem o mocy 150km
![]() -------------------- IBIZA 2.0 16V TURBO --> 380 KM 404 NM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 29 May 2007 Skąd: Cambridge/Skrzeszowice k.Krakowa ![]() |
A o jakiej suprze mowa bo serie powinien wciągnąć nosem.
-------------------- Fabia vRS daily
Golf mk2 16v almost no progress... ,,If you no longer go for the gap that exists,you no longer a racing driver" |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Pewnie o tej która się z Saab'em ścigała
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Proponuję wyliczyć jeszcze ile tirów, albo intercity będzie do tej supry brakowało ![]() Nie mamy do dyspozycji Racelogica, także czas ok. 8s podałem z obserwacji licznika. Ktory dodać trzeba jest jak na serię dość dokładny. Ale tak czy siak nie ważne, będzie okazja to trzeba auto porównać do czołówki na S8 ![]() na klepsydry zmierzcie będzie dokładnie. Nie no Panowie bez racelogica to sobie możecie podawać czasy ale budowania projektu ![]() -------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Ibiza Jemioła to niewątpliwie bardzo szybka maszynka, ale bez przesady chyba nie aż tak szybka. Chociaż i tak wszystko wyjaśni się na drodze ![]() Stosunek mocy do masy niewątpliwie dobry więc musi być szybka -------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
Napisałem ok. (tzn. około) 8s. Mi to wystarczy, porównałem sobie z nagraniami z poprzedniego setupu i jest dobrze. Jak ktoś ma zamiar wytykać brak pomiarów racelogic'em czy porównywać do tajemniczych Supr to niech sobie daruje i pójdzie czytać inny temat. Nigdzie nie napisałem, że auto robi 100-200 w dokładnie 8 s, więc apeluję o wyrozumiałość i spokój.
Czy nie lepiej umówić się na na jakiejś niemieckiej autostradzie, pogadać, pojeździć? ![]() -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
Czy nie lepiej umówić się na na jakiejś niemieckiej autostradzie, pogadać, pojeździć? ![]() Może dzisiaj? Póki ładna pogoda ![]() -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
LucasSR - masz smaka objechac ibize
![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
z Kenetem i tak pewnie spotkamy się na Bemowie już na kresce. Dzisiaj chcieliśmy tylko pogadać
![]() ![]() -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
Na Bemowie będę, ale prostuję - właścicielem ibizy jest Jemioł, ja tylko pomagam
![]() -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 24 June 2025 - 20:53 |