![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 22 April 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
-------------------- www.maciejkintop.com
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 20 June 2007 Skąd: Śląsk ![]() |
Mogłbyś przesłać mi wybrane fotki w wiekszej rozdzielczosci na meila?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 30 July 2008 Skąd: Wawa ![]() |
A co z nim jest nie tak ze na sprzedaz sporo ponizej kosztow?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Wszystko w porządku,jak z każdym tuningowanym wozem który sie sprzedaje.
-------------------- Zamiast na siłę ulepszać samochód lepiej ulepszyć kierowcę...
|
|
|
![]()
|
|
dla mnie to i tak nieco rozmyta logika, budowac auto za kupe kasy i chwile potem je sprzedawac duzo taniej niz wszystko kosztowalo.
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
nic na świecie nie dzieje się racjonalnie... może być tylko mniej lub bardziej, a każdy ma jakieś hobby- jedno bardziej, drugie mniej kosztowne
![]() Mogłbyś przesłać mi wybrane fotki w wiekszej rozdzielczosci na meila? coś tam masz w PW ![]() -------------------- www.maciejkintop.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT dla mnie to i tak nieco rozmyta logika, budowac auto za kupe kasy i chwile potem je sprzedawac duzo taniej niz wszystko kosztowalo. Powtarzam,tak jest z każdym mocno tuningowanym autem,czy to Golf czy Porsche. Będzie tracić na wartosci i już,nie ma szans na zwrot kosztów tuningu. -------------------- Zamiast na siłę ulepszać samochód lepiej ulepszyć kierowcę...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 04 February 2006 Skąd: Ipswich/kraków ![]() |
Mogłbyś przesłać mi wybrane fotki w wiekszej rozdzielczosci na meila? Jesli moglbym tez poprosic, Chcialbym na sciane powiesic ![]() -------------------- _http://gebalatomasz.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
kozackie zdjecia, jakbysmy nie mieli juz 911T w garazu, to bym sie mocno nad tym autem zastanawial, bo cena naprawde dobra....
widze, ze doszlo pare zmian w aucie w te wakacje: inne fotele, inne felgi i lampy tylne ![]() -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Mnie ciekawi co next ?
![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
Powtarzam,tak jest z każdym mocno tuningowanym autem,czy to Golf czy Porsche. Będzie tracić na wartosci i już,nie ma szans na zwrot kosztów tuningu. Ale ja sobie z tego doskonale zdaje sprawe, wiec nie musisz tego powtarzac. Ale jak dla mnie budowanie auta i sprzedaz zaraz po budowie czy to w przypadku Golfa czy Porsche jest taka sztuka dla sztuki (chyba ze w trakcie pojawilo sie cos nieprzewidywanego (np. klopoty z serwisowaniem, albo cokolwiek innego) co sklonilo do takiej decyzji - i o to pytalem). No ale jak to juz ktos napisal ... jeden lubi sledzie a drugi jak mu z geby jedzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Ale kto powiedział że od razu, autko juz troche ma
![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 14 May 2005 Skąd: Piaseczno ![]() |
Sliczne auto i klimatyczne zdjecia.
Pierwsze dwa robione chyba calkiem wczesnie? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Ale ja sobie z tego doskonale zdaje sprawe, wiec nie musisz tego powtarzac. Ale jak dla mnie budowanie auta i sprzedaz zaraz po budowie czy to w przypadku Golfa czy Porsche jest taka sztuka dla sztuki (chyba ze w trakcie pojawilo sie cos nieprzewidywanego (np. klopoty z serwisowaniem, albo cokolwiek innego) co sklonilo do takiej decyzji - i o to pytalem). No ale jak to juz ktos napisal ... jeden lubi sledzie a drugi jak mu z geby jedzie ![]() Taaa, bo takie Porsche to się sprzedaje z dnia na dzień. Tak jak Supra Siary ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: WGM ![]() |
mivec jak następnym razem będziesz robił fotki na tej miejscówce daj halo na PW w ciągu 5 minut jestem na miejscu , podpatrzę cię w akcji , popodziwiam trochę auta i może przy okazji cykniesz mojemu ze 2 foteczki
![]() PS. Fotki na prawde super ![]() |
|
|
![]()
|
|
nie zamierzam tam wracać
![]() ![]() dzięki ![]() -------------------- www.maciejkintop.com
|
|
|