![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
jak zostal zmodyfikowany uklad wydechowy w tym egzemplarzu ? moze jest jakies foto z tej roboty ?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
tak jak w opisie zmianie ulegla tylko elektornika i wydech nic poza tym... narazie...
-------------------- _ MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ _
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
uklad wydechowy produkcji własnej... i w tych autach to wazny element...
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 24 November 2005 ![]() |
Bobik zdradź na czym strojone, świnka ...??? bo dostępu do ori ECU raczej nie ma:)
dzięki Pzdr Piotr Kociałkowski -------------------- KOCAR pracownik
indywidualny chiptuning |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Wrocek ![]() |
dostęp będzie lada chwila tzn już jest, ale ze względu na prawników z BMW nie ma go dla publiki, to jest wyduma świniona na razie działa zobaczymy czy da się bezpiecznie zrobić więcej
-------------------- Jetronik employee
>>Tu byłem<< Ninja EVO(A Honda Hunter & V8 Eater) <b>[url=http://www.srtw.pl/portal.php:27mqq1nl]Streetracing Team Wrocław[/url:27mqq1nl]</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
dostęp będzie lada chwila tzn już jest, ale ze względu na prawników z BMW nie ma go dla publiki, to jest wyduma świniona na razie działa zobaczymy czy da się bezpiecznie zrobić więcej czyli na swini to jezdzi?? mozna wiedziec na jakiej?? -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 December 2002 Skąd: Tychy/Kraków ![]() |
Właśnie chciałem zapytać o to samo - tzn. czy macie możliwość zrobienia mu programu, bo sam czekam i czekam na ten "dostęp do ECU". Słyszałem nawet że prawdziwym problemem nie są wcale "prawnicy BMW" jak to było w przypadku diesli BMW (tu na szczęście już to zostało ominięte
![]() ![]() Temat ciekawi mnie tym bardziej, że sam mam 4 takie auta do potencjalnego wzmocnienia... -------------------- Every weapon needs a master.
JKRacing.pl - Chiptuning VOLVO, Saab, Ford, BMW, Mercedes i innych marek. Tychy. Poszukujemy nowych przedstawicieli! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Wrocek ![]() |
Helmut opowiada wszystkim tą samą bajkę
![]() -------------------- Jetronik employee
>>Tu byłem<< Ninja EVO(A Honda Hunter & V8 Eater) <b>[url=http://www.srtw.pl/portal.php:27mqq1nl]Streetracing Team Wrocław[/url:27mqq1nl]</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 December 2002 Skąd: Tychy/Kraków ![]() |
To ja bym powiedział "Wszyscy opowiadają tą samą bajkę"
![]() Tak czy inaczej nic to nie zmienia... -------------------- Every weapon needs a master.
JKRacing.pl - Chiptuning VOLVO, Saab, Ford, BMW, Mercedes i innych marek. Tychy. Poszukujemy nowych przedstawicieli! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
Modyfikacja ECU w tym samochodzie nie jest i raczej nie bedzie mozliwa ze wzgledu na to ze samochod posiada zawartosc oprorogramowania w dwoch miejscach.
Czesc jest w ECU a druga czesc w Valvetronicu -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 19 November 2007 ![]() |
przymierzam sie do kupna też 335i , jak wygląda praca automatu? Bo waham się nad manualem i nie wiem co wybrać =/
Cholernie cięzko swoją drogą znalesc 335i w jakims normalnym kolorze , m-pakiecie i z navi.. |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
przymierzam sie do kupna też 335i , jak wygląda praca automatu? Bo waham się nad manualem i nie wiem co wybrać =/ Cholernie cięzko swoją drogą znalesc 335i w jakims normalnym kolorze , m-pakiecie i z navi.. Spokojnie można coś wybrać, w normalnym kolorze, M pakiecie i Navi. Automat też daje rade ![]() |
|
|
![]()
|
|
navi i tak w PL nie dziala poprawnie, na rynku coraz wiecej pojawia sie "rodzynów" z USA wiec radze uwazac przy wyborze...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 21 March 2007 Skąd: warszawa ![]() |
a co zlego jest przy kupowaniu nowej 3jki z usa ? sa jakies roznice konstrukcyjne jak w poprzednich modelach ?
-------------------- D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
myślę, że w tym wypadku mammothowi chodziło o przeszłość wypadkową samochodów z USA, a nie o różnice pomiędzy modelami na Europę i USA
-------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
no fajny projekt, chetnie bym sie zmierzyl z taka 335i, aczkolwiek pewno raczej z rolowanego, bo tak to mnie to zje, majac 40km wiecej i troche mniej wagi, bo touring jednak swoje wazy....
nie bez powodu przymierzam sie do 135i ![]() -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 14 May 2008 ![]() |
To ja wam jeszcze ciekawi link podrzuce
http://www.burgertuning.com/results.html To jest właśnie 335i z programem z USA. W skrócie 0-100 3.5 0-200 ok.13 400WHP 1/4 MILI 11.96 !!!:D ( wersja JB2HR + filtr + downpipe's ) Tutaj link do 335xi JB2Hr bez dp i filtra http://www.e90post.com/forums/showthread.p...highlight=jb2hr porównajcie sobie czas z Carrerą S ![]() BMW RULEZ !! A w tym roku znowu zaświeciło w Best Engine Of the Year poprostu boskie ![]() p.s. mammoth co zrobiłeś z wydechem ? może jakiś filmik jak ci sie autko zbiera ? Pozdro |
|
|
![]()
|
|
z prosbą o filmik prosze zglosic sie do wlasciciela - Gooneybird
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 12 February 2007 Skąd: Warszawa-Wesoła ![]() |
A powiedzcie mi mądrzy ludzie, why stratyy spadły o 10km???Bo to się wydaje jakoś mało miarodajne.....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 23 July 2025 - 21:43 |