![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 29 January 2010 Skąd: Poznań ![]() |
Osobiście też preferuje Radom z gokartowych, Wyrazów jest spoko ale w sumie szkoda auta bo pobocze rzeczywiscie lipa a nawet brak...
W Ulezu nie bylem, a Radom dla mnie 1 liga. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 23 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
To ja jeszcze dodam, że Radom to popierdziawka przy tym jaką próbę można ułożyć na Ułężu.
BTW, onboard z Radomia w moim wykonaniu ![]() I jeszcze dwa:D -------------------- TP 1:49,856 FWD
Focus 1.6 100 km - Daily Focus 2.0T 370 km - Track |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 18 October 2011 Skąd: Ustroń ![]() |
So so so... Wszystko wskazuje na razie na to że Ułęż się nam szykuje
![]() Ułeż: (prowadzi- numero uno! ![]() 1. KrisSz 2. Sebalanek 3. V-Ride 4. RSss (ja) 5. eMBe 6. rasta_fkp Slovakiaring: 1. V-Ride 2. Sebalanek 3. RSss (ja) 4. craa 5. eMBe Wyrazów: 1. Sebalanek 2. RSss (ja) 3. V-Ride 4. /Pablo Radom: 1. sebalanek 2. rasta_fkp 3. Ja (RSss) ![]() Co do onbordów z Radomia mam takie same 2 lap timery do sprzedania ![]() |
|
|
![]()
|
|
Eee! Żyjta tam co!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dojazd z Wawy idealny, nawierzchnia najlepsza w PL tylko Poznań ma lepszą, klei kosa, trasę można ułożyć taką co ma ponad 4 km, może być szybka i techniczna za razem, co tu pisać. Tylko termin trzeba już teraz klepać albo lepiej podpiąć się pod jakąś imprezę.
-------------------- TP 1:49,856 FWD
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 August 2010 ![]() |
No i Pizzę dowożą na lotnisko
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dojazd z Wawy idealny, nawierzchnia najlepsza w PL tylko Poznań ma lepszą, klei kosa, trasę można ułożyć taką co ma ponad 4 km, może być szybka i techniczna za razem, co tu pisać. Tylko termin trzeba już teraz klepać albo lepiej podpiąć się pod jakąś imprezę. Yhm yhm ![]() ![]() CYTAT No i Pizzę dowożą na lotnisko ![]() A to bardzo ważne! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
nie to zebym was chcial zniechecac bo ponoc na swiecie sie da zrobic wszystko ;D
ALE ![]() fatalna kondycja "toru", pobocze pelno dziur , nawierzchnia dramat + wszechobecny syf ktorego nikt niesprzata , droga dojazdowa również straszna kasza ten "tor" to archaizm w dodatku konsumuje opony przynajmniej jak by sie tam 2x szybciej jezdzilo :/ -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 22 September 2010 Skąd: WPR ![]() |
Panowie Fokusejszyn
Mam grupkę golfiarzy R20 i R32 chętnych do upalania. Wiem, trudno uwierzyć ![]() ![]() Może zrobimy jakąś ligę wspólnie? Zawsze to kilka aut więcej, ciekawiej na torze... W sumie ok. 10-12 aut. BTW: Ułęż znamy i chwalimy, już dwukrotnie organizowaliśmy tam swoje zloty R-Gruppe. Radom jest OK. Wyrazów - szkoda auta, już Nowe Miasto n. Pilicą lepsze (beton, stare lotnisko, kilka telepnięć jednak jest). |
|
|
![]()
|
|
Zlos - na ostatnie spotkanie nie dojechalem ale zastępował mnie Paweł. Proponuję po prostu spotkać sie w Ułężu i pojeździć.
|
|
|
![]()
|
|
Zlos - na ostatnie spotkanie nie dojechalem ale zastępował mnie Paweł. Proponuję po prostu spotkać sie w Ułężu i pojeździć. No i Paweł solidnie objeżdżał wszystkie germańskie wsiowozy ![]() Fakt, złapiecie termin od Wróbla lub kogoś innego, to dajcie znać. Może dorzucimy kilka aut do listy ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 13 January 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
BTW: Ułęż znamy i chwalimy, już dwukrotnie organizowaliśmy tam swoje zloty R-Gruppe. Na jednej z tych imprez byłem, atmosfera przednia ![]() Może nie RS, ale myśle że dla STka też znajdzie się miejsce ![]() -------------------- Focus ST 360+ Ps 500 Nm
Downpipe 3'', De-cat 3'', Cat-back 2.75'' Milltek Sport, FMIC Airtec gen 3,injector 550cc, Turbo Focus RS, remap by PromotoR/CompSport |
|
|
![]()
|
|
Panowie Fokusejszyn Mam grupkę golfiarzy R20 i R32 chętnych do upalania. Wiem, trudno uwierzyć ![]() ![]() Może zrobimy jakąś ligę wspólnie? Zawsze to kilka aut więcej, ciekawiej na torze... W sumie ok. 10-12 aut. BTW: Ułęż znamy i chwalimy, już dwukrotnie organizowaliśmy tam swoje zloty R-Gruppe. Radom jest OK. Wyrazów - szkoda auta, już Nowe Miasto n. Pilicą lepsze (beton, stare lotnisko, kilka telepnięć jednak jest). Racja! Jestem za!! Bardzo dobra opcja i pomysł. Wszystko idzie w dobrą strone i mam nadzieje że zwieńczy się świetną imprezo-pojeżdzawko-upalanką (Ułęż) ![]() Na jednej z tych imprez byłem, atmosfera przednia ![]() Może nie RS, ale myśle że dla STka też znajdzie się miejsce ![]() No jak nie jak TAK! Zapraszamy i podziwiamy. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Panowie jak chcecie prawdziwą rywalizację to warto wpaść na jakąś z imprez organizowanych przez WST - Warsaw Speed Tema czyli Lap Race & Real Race.
-------------------- TP 1:49,856 FWD
|
|
![]()
|
|
Panowie jak chcecie prawdziwą rywalizację to warto wpaść na jakąś z imprez organizowanych przez WST - Warsaw Speed Tema czyli Lap Race & Real Race. Streetowymi autami można tam chyba dowozić piwo prawdziwym upalaczom ![]() Wszystko idzie w dobrą strone i mam nadzieje że zwieńczy się świetną imprezo-pojeżdzawko-upalanką (Ułęż) ![]() U nas jest nawet pomysł zrobienia amatorskich zawodów na ko.:Ronę Polski: - Kielce na wiosnę - Ułęż w lecie - Poznań jesienią Jedną rzeczą jest poupalać, a drugą zrobić fajny czas i dostać jakiś fajny kufel... ten, puchar. Na piwo i dla dziecisków, żeby wiedziały, że ze starym nie przelewki ![]() |
|
|
![]()
|
|
Czy ktoś widział wzmocnioną płytę pod silnik do RS MK2 (Alu lub kewlar), tak żeby nie wyglądała jak robota kowala i była mocniejsza niż seryjny plasticzek ? Jaki to może być koszt ?
|
|
|
![]()
|
|
Czy ktoś widział wzmocnioną płytę pod silnik do RS MK2 (Alu lub kewlar), tak żeby nie wyglądała jak robota kowala i była mocniejsza niż seryjny plasticzek ? Jaki to może być koszt ? Szczerze mówiąc jak wymieniałem ostatnio IC-ka też się nad tym zastanawiałem. Korzystając z okazji mam na sprzedaż całkiem nowy- Airbox Mountune (dolot) do MK2 ![]() TAKI JAK TU ! |
|
|
![]()
|
|
A to poproszę o info na PW. Choinka niedługo....
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 January 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
Płyta zazwyczaj w okolicach 1kPLN kosztuje. Są takie po 700zł i takie po 2k, kwestia materiałów, grubości, jakości.
Tak to wygląda w evo, w przypadku focusa może dojść koszt zrobienia formy, więc musiałoby się więcej osób zgłosić. W ASO forda jakiś czas temu oferowali płyty alu pod silnik na zimę w sensownej kasie ~600zł, co prawda do mondeo, ale może do foki też mają. -------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Trzebaby przerobić mocowania, bo podwieszenie cięższej płyty z przodu na tym
wątłym plastikowym zderzaku nie może się dobrze skończyć dla zderzaka... Podczas szybkiej jazdy wlatujące przodem powietrze prze na płyty w dół. W taki właśnie sposób płyty mi kiedyś odfrunęły, naciągając zderzak, który pękł przy nadkolu. Co prawda jechałem wtedy max prędkością, licznikowe 260 i brakowało JEDNEJ śrubki z przodu, no ale jednak. Zderzak jest zbyt słaby na porządną płytę. Tyle dobrze że go wymienili na gwarancji. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 21 August 2025 - 21:51 |