![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
Daniel, mimo całej sympatii do Ciebie, to naucz się przegrywać :/
-------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Daniel a kogo to obchodzi , czy jak Nik wygral z Doktorem z ecu to on rozpisywal sie protestowal czy plakal. NIE . Ma szybsze auto bo jego porsche jest szybsze ale w danej chwili i danym momencie byl wolniejszy . WIN IS WIN. Moznabylo tylko raz sie scigac i oglosic ze przegrales , lecz NIk chcialbyc fer wiec kilka razy sie lapaliscie . A jakbys nie wygrywal przez 20 razy i wygral raz to tez bys pisal ze wygrales . Masz szybkie auto , kazdy to wie ale w tej danej chwili i tym momencie audi wygralo. Nik mial powtarzalne przejazdy a ty jak nie zamula to zwalasz na nitro , a ja widzialem ze miales napelniona butle jak sie witalismy. Tyle ode mnie. Mam nadzieje ze sie spotkacie jeszcze nie raz w przyszlym sezonie , bo my rozbieramy ese i juz zaczynamy ja przygotowywac na konkretne moce. Jak tak do tego podchodzicie to owszem przegrałem dziś ale i tak mam szybsze auto ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
a co chcesz powiedziec ze na zawodach idziesz do organizatora i mowisz Panowie nie poszlo mi bo mi sie sprzet zmulil ..... no bez jaj. A od kiedy to były zawody? Na zawodach to byśmy w jednej klasie nie jechali..Na zawodach jest co innego a tu miało być sprawdzone które auto jest szybsze ale chyba nadal tego nie rozumiecie..Tak jak napisałem zapraszam do Siedlec. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
daniel pozniej jade na groby ... pozniej dokonczymy dyskusje.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Kurcze przykro jest to czytac...naprawde szkoda Daniel ze nie umiesz przegrywac...
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
to coś w stylu "bo zupa była za słona". Golf przegrał, no cóż bywa czasem i tak. Audi jest szybkie i dziś kolejny raz to udowodniło. Gratsy Nik. Widać że praca włożona w auto nie poszła na marne.
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 19 March 2010 ![]() |
chyba miło nie będzie:) dla rozluźnienia mnie skilował docent hondą proturbo, zapomniałem się przyznać
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ostatni raz powtórzę to tym razem u Nikolasa w temacie..Dotyczy tego że twierdzicie że nie umiem przerywać..Wiem że przegrałem 3 z 4 prób..Ale dla mnie się liczy taki wyścig w którym oba auta pojadą na 100% swoich możliwości to nie są zawody o pierwsze miejsce,jak były bo to zawody to wiadomo przegrałem 3 próby wygrałem jedno czyli ogólnie przegrałem..Ja przyjechałem sprawdzić swoje auto z Nikolasa autem i wiem że jak nasze auta pojadą na 100% swoich możliwości to na dzień dzisiejszy mój golf jest szybszy.
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Ostatni raz powtórzę to tym razem u Nikolasa w temacie..Dotyczy tego że twierdzicie że nie umiem przerywać..Wiem że przegrałem 3 z 4 prób..Ale dla mnie się liczy taki wyścig w którym oba auta pojadą na 100% swoich możliwości to nie są zawody o pierwsze miejsce,jak były bo to zawody to wiadomo przegrałem 3 próby wygrałem jedno czyli ogólnie przegrałem..Ja przyjechałem sprawdzić swoje auto z Nikolasa autem i wiem że jak nasze auta pojadą na 100% swoich możliwości to na dzień dzisiejszy mój golf jest szybszy. troche dziwnie sobie to tłumaczysz mówiąc że dla Ciebie liczy się tylko ten jeden start gdzie Golf był z przodu. Imo liczy się całokształt a ten dziś był dla Audi stanowczo. A może w tym przejeździe gdzie wygrałeś Audi nie szło na 100% bo np. but się Nikowi ślizgał na pedale sprzęgła ![]() -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
więc panowie trzeba ogarnąć kolejny spot:P ale mimo wszystko dziś s4 było górą i niema tutaj co debatować, co nie znaczy że np za tydzien golf byłby szybszy, ale panowie niema co gdybać liczą się fakty bo nie jeździmy wykresami a liczy się to co na drodze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Ostatni raz powtórzę to tym razem u Nikolasa w temacie..Dotyczy tego że twierdzicie że nie umiem przerywać..Wiem że przegrałem 3 z 4 prób..Ale dla mnie się liczy taki wyścig w którym oba auta pojadą na 100% swoich możliwości to nie są zawody o pierwsze miejsce,jak były bo to zawody to wiadomo przegrałem 3 próby wygrałem jedno czyli ogólnie przegrałem..Ja przyjechałem sprawdzić swoje auto z Nikolasa autem i wiem że jak nasze auta pojadą na 100% swoich możliwości to na dzień dzisiejszy mój golf jest szybszy. To odpisze Ci i tutaj: Wygrales tylko jeden przejazd bo Nikolasowi nie wszedl bieg. I to jest dla ciebie na 100% i swiadczy o tym ze wygrales? Szkoda gadac! -------------------- TOMARACING - ul. Sloneczna 157a Lesznowola
Serwis, modyfikacje, strojenia, chiptuning, hamownia. Zapraszamy! 5o4 oo8 238 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
Szkoda ze nie było 3 ego auta które by Was pogodzilo. Nie było by tyle pier....
-------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
To odpisze Ci i tutaj: Wygrales tylko jeden przejazd bo Nikolasowi nie wszedl bieg. I to jest dla ciebie na 100% i swiadczy o tym ze wygrales? Szkoda gadac! Który bieg nie wszedł? To zapraszam dziś do Siedlec możemy powtórzyć.. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Są jakieś on-boardy ? Wyjaśniło by to sprawę.
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
więc panowie trzeba ogarnąć kolejny spot:P ale mimo wszystko dziś s4 było górą i niema tutaj co debatować, co nie znaczy że np za tydzien golf byłby szybszy, ale panowie niema co gdybać liczą się fakty bo nie jeździmy wykresami a liczy się to co na drodze Pawel-2005 super miejscówka, bo to chyba Twoja zasługa ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 01 October 2010 Skąd: Rzeszów ![]() |
Masakra, ciekawe czy w Rosji (dragtimes) też są takie sprzeczki ... Panowie to miałbyć fun ale widzę tutaj wielką napinke jeden na drugiego
![]() Panie Owko obecny ? ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Szkoda ze nie było 3 ego auta które by Was pogodzilo. Nie było by tyle pier.... Niebawem bedzie :-) Gratki szybkich zabawek, nastepnym razem niech wszyscy sie zrzuca na Vpowera i butle z gazem bedziecie sie scigac cały dzien.. z 300-400przejazdów juz jakas srednia wyjdzie. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
PatTDI nastepnym razem ja ich pogodze swoim Concerciakiem hahaha
Daniel przegrałes i tyle ciezko tak przyznac? Tłumaczenie ze Ci zamulil, nie było nitro itp nie przystoja mezczyznie. Nikowi nie wszedł bieg z tego co tu pisza chłopaki ale wg ciebie to był przejazd na 100% mozliwosci. No bez kitu człowieku przyjmij przegrana na klate i tyle. Nastepnym razem moze ty pogonisz nika, ale tym razem sie nie udalo. Pogodz sie z tym i skoncz z tymi głupimi tłumaczeniami co jaki i dlaczego. A zapomniałem ze Nik zemnil fotele:) to pewnie miało duzy wpływ hahahaha |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Ja bym zamknal ten temat bo zenua sie robi...
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Po pierwsze - chciałem wszystkim serdecznie podziękować za przybycie. Wg. mnie impreza była fajna i w dobrym towarzystwie. Miło było gościć zawodników z innych miast.
Filmiki są w wątku spot niedzielny. Po drugie - z mojego punktu widzenia (z kubła ![]() Rolka wyglądała tak: ja trąbiłem i ruszyłem na 3 klakson - Daniel nie usłyszał i ruszył póżniej, ale poczekałem i jak dał w pi**e to dałem i ja. Po trzecie - dla mnie te auta są bardzo zbliżone osiągami - też proponowałem remis, ale Daniel stwierdził że nie. Tu chodzi o to kto lepiej wystartuje. Daniel dochodzi na 3 biegu nawet jak jestem z przodu, ale na 4 biegu ja odchodze - tak to widze, więcej nie będę dywagował i się tłumaczył. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 18 August 2025 - 15:18 |