![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 18 September 2009 ![]() |
wiec jeszcze nie ma wykresu czekam na wolny termin u tunera
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 17 March 2003 Skąd: lublin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ctv a puszke z filtrem zostawiles ?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 17 March 2003 Skąd: lublin ![]() |
tak jak najbardziej byla puszka,wszystko bylo jak ori,turbina do dolu ale to stare dzieje
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 26 June 2008 Skąd: Kraków ![]() |
bez sensu wyrzucać przepływomierz, będzie/jest spory lag na tak grubym dolocie, cooler przesada i montarz bez szału.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 11 July 2005 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
A niech mi ktoś wyjaśni - lepiej by filtr powietrza był zaraz przy turbo czy lepiej go odsunąć od tego źródła gorąca.
-------------------- www.kamilwolski.pl - photofolio
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 04 October 2006 Skąd: Wrocław ![]() |
Ten IC jest tragiczny, na jakąś wioske gdzie 500 osob mieszka to moze i da sie wyjechac i zrobić szał pod disco club gdzie golf II gti jest szczytem mocy, ale do miasta to wstydziłbym się tym wjechać, jak aw napisał przerost formy nad treścią, to jest ciężkie kombi więc z założenia z tym silnikiem jeździć szybko to nie bedzie. Wykonanie IC jest co nawyżej śmieszne, u mnie od razu banan na twarzy się pojawił
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
rurki bedą wymienione na 60 bo to bylo z passata 1,8 t a ten przekruj to 80
nie czuje zadnego laga nic a nic po co przeplywke po to bo juz tam miejsca nie ma na to . a filt musi jakis byc |
|
|
![]()
|
|
tomoinator jak bede chcial to zalorze jeszcze wiekszy to jest moje tylko widzi mi sie
bedzie zeminiony zderzak wiedz tak to nie bedzie wygladac ale i tak wiem ze trzeba dogrysc jestem ciekaw jaką wy macie tempe. przy ostrym bucie ? |
|
|
![]()
|
|
a i jeszcze jedno widze ze nie jestes zbyt szczesliwy bo sprawdzalem twoje posty kazdemu jedziesz po rajtach jestem ciekaw z jakiej ty jestes wioski i co masz pod maską pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
Pod maską mam SDI ale mi wystarczy
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
-273C
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 04 June 2007 Skąd: inowrocław ![]() |
kolektor z lat 80 to nie nowosc tylko nie było jeszcze takiego kto by otwarcie zdradził ta zajebiscie scisła tajemnice.
mi sie montaz podoba, jedynie co to to ze podpora jest oparta na stopie alu ktore jak chyba wszyscy wiemy jesli bedzie miała naprezenia to peknie. -------------------- Facebook - Brk-tuning
1,9tdi + NX 13,3et |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Heh, na forum golfa otwarcie jest wszystko napisane o kolektorze od 1.6 TD, więc mylisz się rumianko
![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 19 January 2008 Skąd: Gliwice ![]() |
CYTAT nie czuje zadnego laga nic a nic Nie no ja Ci dogryzać nie zamierzam ,zrobiłeś co chciałeś i za swoje jak przypuszczam ,faktycznie cooler to lekka przesada ale z lagiem to mnie nie rozśmieszaj, taka locha musi mieć laga i do tego jeszcze sporo sobie pokopci zapewne |
|
|
![]()
|
|
rosomak masz racje troszke sobie przykopci nie powiem ze nie
ta podpora pod turbine juz nie isniteje zostala wyrzucona bo kolektor zostal wypolerowany :-) tominator nie wierze w swietego mikolaja na dworze masz 30 a ty 38 w dolocie no przestan to nie jest moj pierwszy coller wiec wiem jak sie zachowują i co sie dzieje |
|
|
![]()
|
|
zapytaj chłopakow z dyno to oni mierzyli
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 28 March 2009 ![]() |
czy przez taki filtr nie będzie dostawać sie woda do turbiny?
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Przez to malowanie i cooler wygląda jak samochód z kreskówki, karykatura samego siebie
![]() ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
chłopcze ale to jest 1,9 a nie jakieś 2,5 czy większy . Z duzego silnika szybko zrobisz duza moc albo najlepiej kupić s4 nic nie robić i rżnąć pana na forum
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 01 July 2025 - 00:59 |