![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
http://pl.youtube.com/watch?v=tIsB2xARCCY
atak na stodołe na ostatnim rajdzie krakowskim.Kolejny filmik pokazujący dlaczego warto jezdzic na rajdy.Paru kierowców zamiast skrecic pojechało na ... stodołe.Zresztą zobaczcie sami.Rzuciłem w temacie śmieszne ale przeszło bez echa.A warto zobaczyć , filmik nie mój. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 09 July 2005 Skąd: Warszawa/Bielsko-Biała ![]() |
nie każdy post musi mieć 3 strony odpowiedzi i widać nie tak dużo ludzi interesuje sie rajdami - lepsza beka była z dzidka, albo gościa wywracającego
siódemkę na dach ;] żeby nie było: fajnie się wstrzelili w ten zakręt |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
A mnie zastanawia, czy taki gość, właściciel stodoły otrzyma odszkodowanie od organizatorów rajdu?
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 19 February 2005 Skąd: WaWa ![]() |
dobrze, że tam nic murowanego nie stało wtedy byłaby jazda. A właściwie jej brak
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 28 November 2004 ![]() |
błąd w opisie trasy ,fajnie sie wyratował gosciu w 206 ,hamowanie w porównaniu do zblokowania kół przez srebrna astre majstersztyk ,no ale emocje...
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
CYTAT("Bullitt":3v1krucp) A mnie zastanawia, czy taki gość, właściciel stodoły otrzyma odszkodowanie od organizatorów rajdu?
Dostaje , dostaje i to nawet wychodzi na swoje. Rajd jest uebzpieczony wiec kasa idzie z tej stawki. Niektorzy sie cnawet cieszą jak im cos wpadnie do ogrodka. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 June 2006 Skąd: WA ![]() |
mina Czesławy z Władkiem na sianie - bezcenna zawsze musi ktoś zaglądnąć...
podobna akcja: http://pl.youtube.com/watch?v=_Vkuq-xsgTc ...ale chyba już było -------------------- 2.0t
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 14 September 2006 ![]() |
drógi film juz był ale i tak jest przefajny , był gdzieś w sieci jeszcze jeden zimą e czechach chyba nakrecony też zabawny.
-------------------- 2004 wice mistrz Polski w klasie turbo
2009 1 miejsce Gecko Cup Street RWD 2 miejsce Gecko Cup King of Street 2010 1 miejsce Gecko Cup Street RWD 1 miejsce Gecko Cup King of Street |
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
CYTAT Dostaje , dostaje i to nawet wychodzi na swoje. Rajd jest uebzpieczony wiec kasa idzie z tej stawki. Niektorzy sie cnawet cieszą jak im cos wpadnie do ogrodka.
no w zeszlym sezonie byl idiotyczny regulamin i zawodnicy musieli bulic sami za takie szkody -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 06:07 |