![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
No pieknie latał , najlepsze są hopki brane bokiem zeby zmiescic sie w zakrety .A niektorzy kibice szaleni , prawie Portugalia Chociaz filmik jest chyba troche przyspieszony.
|
|
|
![]()
|
|
sam jestes przyspieszony
szkoda ze nie ma nigdzie holka ztamtad... do drzewa mial 3sek przewagi szybciej juz sie chyba nie dalo -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
Ictus to już chyba było ale warto podpatrzeć Mistrza.
-------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 04 September 2006 ![]() |
no proste że przyspieszony, ale i tak HOLO i Janusz Kulig 4ever
-------------------- Ep3 K24/20
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: Lublin ![]() |
ostrooo ! damn szok.
-------------------- Saxo VTS 1.6 16V
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: podkarpacie ![]() |
piekne
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 25 April 2006 Skąd: W-wa ![]() |
oja cieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
a co do filmiku cudna jazda i te predkosci!!!!!!!!! filmik nie jest przyspieszony, nie wiem na jakie podstawie tak niektorzy mysla. Znajomy jezdzil w tamtych latach w ajdach jako pilot i powiedzial ze nie ma nerwow byc kierowca bo by chcial za wczesnie wciskac hamulec, a raz na rajdzie Elmot podniosl glowe aby zobaczyc droge i powiedzial ze droga waska 2 samochody by sie nie zmiescily, wokol drzewa a kierowca 200 na zegarze, powiedzial ze sie tak przestraszyl ze do konca rajdu patrzyl tylko w notatki -------------------- Sponsored by : Drifters.pl
One Crazy Driver |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
IMO przyspieszony.
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 04 February 2004 Skąd: Lublin ![]() |
oczywiscie ze przyspieszony
-------------------- taniekola.pl
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 18 December 2002 Skąd: Olsztyn ![]() |
IMHO sami jestescie przyspieszeni znajdzcie sobie czas Kuliga i porównajcie z długością filmu
|
|
|
![]()
|
|
czasow nie znalazlem ale wyszla mi srednia 122,4km/h
docinek mial dlugosc 6,4km a czas kuliga z filmiku 03:04.50 -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
IMO filmik jest po prostu w dupnej jakości i zwróćcie uwagę na ilość fps (to znaczy tak "na oko").
A tak BTW to czy zdarza się Wam śmigać po lasach i wiejskich drogach z prędkościami ok. 200 km/h ??? |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 18 December 2002 Skąd: Olsztyn ![]() |
CYTAT("Ictus":6td4eyu7) czasow nie znalazlem ale wyszla mi srednia 122,4km/h
docinek mial dlugosc 6,4km a czas kuliga z filmiku 03:04.50 [url:6td4eyu7]http://www.kimrally.pl/rsmp/kormoran2000/koncowe.htm[/url:6td4eyu7] OS-12 i OS-14 |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Kibice przede wszystkim byli pod wrażeniem przejazdu Forda Focus WRC na odcinku Wymój - Manki. Załoga Marlboro Ford Mobil 1 wygrała dwukrotnie ten najbardziej klasyczny i jeden z najładniejszych odcinków specjalnych w Polsce. 'Jestem bardzo szczęśliwy. To moje pierwsze zwycięstwo na luźnej nawierzchni'- powiedział na mecie Janusz Kulig - 'Myślę, że cały zespół zapracował na to przez ubiegły i ten rok, a teraz zbieramy plony. Bardzo sie z tego ciesze, bo mam wspanialych ludzi wokól siebie. Mysle, ze mamy najlepszy samochód i zespól w Polsce. Ja niewiele juz moge dodać, bardzo cieszę się z pomysłu obniżenia mojego fotela o jeden poziom, a widzę, że Janusz ma jeszcze ogromny zapas w tym co może jechać, dlatego cieszę się, że mój fotel ma jeszcze zapas o jeden stopień w dól'- powiedzial Jaroslaw Baran.
OS-12 Wymój-Mańki miał 6,36 km. Janusz startował o 9:50. Wyniki: 1 Kulig J. Ford Focus WRC A8 03:05.7 Questions? Edit: teraz kto napisał "przyspieszony" napisze ładnie "pomyliłem się nie doceniając tego genialnego kierowcy" -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 04 February 2004 Skąd: Lublin ![]() |
CYTAT("hwojtek":ca94z1y2) Edit: teraz kto napisał "przyspieszony" napisze ładnie "pomyliłem się nie doceniając tego genialnego kierowcy"
tak szybko zasuwal, ze az nieprawdopodobne -------------------- taniekola.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
IMO w historii polskich rajdów (jaką mogę pamiętać) był jednym z czterech może kierowców, którzy byli/są o lata świetlne "bardziej" niż reszta. Tego nie można łatwo stwierdzić po różnicach w czasach, które nie porażają (2s, 5s na OS), ale jak się spojrzy na to jakie są te OSy, to robi się oczywiste, że urwać te 2, 5 sekund na OS to jest rzecz nadludzka. To jak jedzie ostatnią sekcję, cały czas VI bliska odcięcia, i na tej VI rzuca autem do lewego i zaraz do prawego zakrętu... Ojezu!
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
co nie zmienia aktu ze ogladajac tam holka w wurcu po sniegu i lodzie mozna bylo wziasc ksiazke od fizyki i ja podrzec albo spalic
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
To w takiem razie nie jest przyspieszony- miałem takie wrażenie, bo nienaturalnie auto odkręcało na kontrach- może to jakość filmu i ilośc klatek na s?
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 15 August 2004 Skąd: Małopolska ![]() |
CYTAT("Bullitt":gvn528oy) może to jakość filmu i ilośc klatek na s?
To kwestia jakości, prędkość zadziwiająca, ale to kierowca z klasą prowadził ten samochód, więc ja osobiście nie miałem takich obaw po pierwszym oglądnięciu filmiku |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 06 July 2025 - 22:10 |