![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 02 May 2011 ![]() |
Kupiłem na zimę do quattro zimowe Kumho KC 11,bo wyglądało,że w sypkim śniegu powinny być niezłe,a tym autem jeżdżę głównie po śniegu.I rzeczywiście podjazd pod górkę na kawałku stoku narciarskiego-szły nienagannie,ale gdy przyszło mi ostro wyhamować na mokrym asfalcie-masakra...Inne zimówki,których używałem dotychczas ,na mokrym asfalcie nie ustępowały letnim a te-przyczepność podobna jak na śniegu...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 09 September 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
a czego sie po chinolu spodziewales??
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
chinczyk i mokry asfalt to tak sobie...chodz.mone chinczyki hamija very well to.skrecaja slaboutko na mokrym asfalcie
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 22 July 2004 Skąd: Łódź ![]() |
chinczyk i mokry asfalt to tak sobie...chodz.mone chinczyki hamija very well to.skrecaja slaboutko na mokrym asfalcie Kumho chińczyk ? Mam u siebie Kumho letnie i jest to korea. Nie są to złe opony, choć mają mankamenty - właśnie na mokrym. Z tego co pamiętam to zimówki w testach nie wypadają najgorzej. -------------------- Da Bass
Chevrolet Epica Diesel CR |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Pruszków ![]() |
ale ten model przeznacziny jest głownie do dostawczaków
-------------------- Brakuje mi VTEC'a :(
MX-5 uczymy się RWD |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Dlatego nie należy zbytnio oszczędzać na oponach. Lepiej kupić na raty jakieś porządne.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 June 2007 Skąd: WG ![]() |
ja mam u siebie też w quattro Kumho IZEN KW23 i nie ma tragedii i na mokrym, i na suchym asfalcie i na śniegu są całkiem OK. Natomiast mój brat ma w swoim RWD na przedniej osi IZEN KW19 i to jest porażka na mokrym asfalcie . Może zależy jak im się zrobią te opony.
-------------------- A4 Allroad 3.0TDI
KTM 520EXC |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
nie pierdol.. głupot, kupujecie gó...no a później wylewacie żale na forum, jak Was nie stać na dobre opony to po co takie tematy?? jak ktoś napisał, jak Was nie stać na dobre to się lepiej zapożyczyć, w końcu to ostatni styk z nawierzchnią
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 08:18 |