![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 22 June 2009 Skąd: Zabrze ![]() |
Witam nie wiem czy był taki temat ale nie znalazłem jak narazie
![]() no chyba że ktoś mi poleci jakieś strony lub firmy które produkują zderzaki właśnie do A3 tylko żeby nie były przesadzone. także pytanie odnośnie lamp czy poliftingowe modele pasują do tych przed liftingiem bez konieczności przeróbek?? chodzi o przód . z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Są troche szersze, ale z tego co wiem to da rade całkiem ładnie spasować.
Tak to wyglada na wersji poliftowej z 2003r: ![]() ![]() ![]() -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 16 March 2007 Skąd: Wyszków ![]() |
żeby założyć lampy poliftowe do przedlifta trzeba podcinać błotniki, inaczej nie wejdą
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 22 June 2009 Skąd: Zabrze ![]() |
a czy błotniki z polifta np z S3 będa pasować do zaczepów z A3 z 98 r?? i jak by to wyglądało bo ponoć progi w S3 są też inne ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 October 2006 Skąd: Kraków / BK ![]() |
Użytkownik AlanS3 miał w tej budzie A3 zrobione na S3, skontaktuj się z nim to może Ci coś podpowie.
-------------------- - Nissan 200sx s14a 2.0T
- Daily use Audi A3 8P Sportback 2.0 TDi |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 06 February 2009 ![]() |
Kolego Audi 1.8 T co do przednich lamp ja w swojej mam te po facie i nie musiałem nic podcinać, co do zderzaka z S3 jest on szerszy a dokładnie chodzi o przednie błotniki ,które w S3 są o wiele szersze, więc jeśli chciał byś założyć przedni zderzak z S3 musiał byś odrazu założyć błotniki od niej, tylko wtedy musiał byś też tylnie błotniki poszerzać, bo śmiesznie by to wyglądało
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
www.a3-club.net tutaj dowiesz sie wszystkiego
-------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 16 March 2007 Skąd: Wyszków ![]() |
hmm, trzeba podcinać bo inaczej lampy nie wejdą, w błotnikach jest dodatkowa blacha ktora trzyma kierunki przedliftowe, a jak wiemy w poliftach sa już razem, jesli nie wytniesz blachy to nie wejdzie Ci lampa, poprostu nie da rady jej tam wepchać. A Ty nie musiles nic podcinać bo moze miałeś błotniki po lifcie w których tej blachy juz nie ma, albo wcześniej ktoś wyciął.
Co do zderzaka od esy, da się go założyć do a3 i nie trzeba poszerzac błotników, sporo osób tak ma i bardzo ładnie to wygląda. Teraz co do błotników z esy, do a3 bez problemow powinny pasować. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 06 February 2009 ![]() |
O kurcze to mi teraz neewsa dałeś
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 24 April 2009 ![]() |
tak jak pisze kolega wyzej, zderzak od s3 pasuje do a3, trzeba tylko dobrze dopasowac naciagnac.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
alan S3 w ogole pionierem byl mial pierwsze s3 w 5 drzwiach
![]() -------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|