![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 21 May 2023 ![]() |
Hej, trafiłem na ładnego TSa - Yaris z 2008r. Silnik 1.8 133KM. Nigdy nie miałem Toyoty. Prócz rdzy na co zwrócić uwagę w przypadku tego modelu? Czy to się nadaje na tor (track day, KJS)?
Cena to 19000zł. Ja mam obecnie Bravo 2 1.4 T-jet z 2010r w wersji Black, 170KM. Fajny jednak brakuje tego zadziora i emocji jak np w Hondzie Civic 8 Ufo. Zastanawiam się nad zmianą na Japońca. Może ktoś z Was miał doświadczenie z Yarisem? Co polecacie zamiast Bravo 2? Z góry dzięki za porady. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
W okolicy 20k można się już rozglądać za EP3 Type R.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 16 October 2011 ![]() |
Hej, trafiłem na ładnego TSa - Yaris z 2008r. Silnik 1.8 133KM. Nigdy nie miałem Toyoty. Prócz rdzy na co zwrócić uwagę w przypadku tego modelu? Czy to się nadaje na tor (track day, KJS)? Cena to 19000zł. Ja mam obecnie Bravo 2 1.4 T-jet z 2010r w wersji Black, 170KM. Fajny jednak brakuje tego zadziora i emocji jak np w Hondzie Civic 8 Ufo. Zastanawiam się nad zmianą na Japońca. Może ktoś z Was miał doświadczenie z Yarisem? Co polecacie zamiast Bravo 2? Z góry dzięki za porady. Uważaj na skrzynie lubi wyć a rdza tył podłoga przy mocowaniu belki i progi. Ten zadzior jest w Jarku 2;ts umowny :-) Więcej zadziorna w tej klasie ma czt tylko że w jeździe inaczej . |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 01 February 2010 Skąd: Toruń ![]() |
W okolicy 20k można się już rozglądać za EP3 Type R. Już nie, musiałby trochę dołożyć. Ostatnio bliżej 30k stoją, choć oczywiście są wyjątki - zwykle brzydkie z dużym przebiegiem itp. -------------------- Civic EJ2_K20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 05 July 2025 - 18:04 |