![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 15 May 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
Witam po raz pierwszy jako turbognojek - ostatnio stalem sie wspoluzytkownikiem a3 2,0 tdi:
![]() Czy widzcie sens montowania wskaznika turbo w nowym a3 (co do którego mam plany rozwojowe ). Jak na moj chlopski rozum to sens jest skoro auto jezdzi glownie po miescie, pedzone przez moja zone, ktora raczej turbiny nie oszczedza. Aha i pytanie jaki wskaznik zalozyc jesli juz. -------------------- _SRTW
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Nie widzę sensu...ładne autko...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
http://forum.streetracing.pl/viewtopic. ... 97&start=0
P.S. Czemu userzy nowego A3 nie zdejmują tych obleśnych chlapaczy?! Pozdro... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
teraz moze nie ale jak pisał szanowny kolega auto rozwojowe jest wiec za miesiac np. już sens bedzie.
-------------------- oldboy
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("mario q.":3ghewr0i) http://forum.streetracing.pl/viewtopic.php?t=7797&start=0
P.S. Czemu userzy nowego A3 nie zdejmują tych obleśnych chlapaczy?! Pozdro... Dzieki Mario Ps Czemu non-userzy nowego A3 zawsze przywalaja sie do seksownych chlapaczy To musi byc zazdrosc -------------------- _SRTW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Ale nikt tu sie przecież nie pytał czy wsadzić, ale czy jest sens wsadzać, Zatem wszyscy odpowadają,ze nie ma sensu wsadzania.
Lepiej juz dozbierać kasy i zrobić program. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
w serii ? nie widze sensu...
-------------------- ................................................
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("RUfi":3deyrjc9) Ale nikt tu sie przecież nie pytał czy wsadzić, ale czy jest sens wsadzać, Zatem wszyscy odpowadają,ze nie ma sensu wsadzania.
Lepiej juz dozbierać kasy i zrobić program. Kasa na program jest odlozona i czeka na przejechanie przez klekota kilku tyś km. Wskaznik zatem zaloze po wirusie. -------------------- _SRTW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("LEV":5xml5152) CYTAT("RUfi":5xml5152) Ale nikt tu sie przecież nie pytał czy wsadzić, ale czy jest sens wsadzać, Zatem wszyscy odpowadają,ze nie ma sensu wsadzania. Lepiej juz dozbierać kasy i zrobić program. Kasa na program jest odlozona i czeka na przejechanie przez klekota kilku tyś km. Wskaznik zatem zaloze po wirusie. MOżesz zamontować taki wskażnik, ale bardziej dla wąłsnewj informacji i satysfakcji,ze oglądasz sobie jak kształtuje sie ciśnienie. NApewno nie uchorni on samochodu,przed niewłasciwym urzytkowaniem |
|
|
![]()
|
|
[quote="RUfi":raahaate]
Wskaznik zatem zaloze po wirusie.[/quote] MOżesz zamontować taki wskażnik, ale bardziej dla wąłsnewj informacji i satysfakcji,ze oglądasz sobie jak kształtuje sie ciśnienie. NApewno nie uchorni on samochodu,przed niewłasciwym urzytkowaniem[/quote] No tego nie da się ukryć. A szkoda -------------------- _SRTW
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
gratuluje nowego autka, ale te chlapacze to naprawde tragedia !!!!
jak juz chcesz robic taki wskaznik to miedzy zegarami na wyswietlaczy zrob.......... ale moim zdaniem to szkoda tej inwestycji........... lepiej zrob chipa i nie czekaj pare tysiecy kilometrow i juz, potem jakis dobry zawias i autko bedzie git pozdro Maciek -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
gość_PepedB_* |
![]()
|
![]() |
Mnie tam te chlapacze jakoś nie rażą... Co więcej widziałem kiedyś jak na Mazdzie 626 zostały one pomalowane w kolorze nadwozia i wręcz samochód wyglądał z nimi ładniej.
A teraz od siebie: super furka i super zdjęcie- możesz powiedzieć jakim aparatem było robione? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 11 November 2002 Skąd: Wawa ![]() |
ja bym wsadził presure kontroler. W pierdolocie przydaje mi się. Qpiłem go w Tomsonie...dobra cena 170zł
Ale potem wirus musowo.....bo wstyd pomysleć jak byle co bedzie dymało takie A3 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 17 March 2003 Skąd: lublin ![]() |
A co do chlapaczy montują je w salonach a nie w fabryce!
Ja powoli sie ich pozbywam gratuluje furki ...ach |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("LEV":3nw2fdou) Dzieki Mario
Ps Czemu non-userzy nowego A3 zawsze przywalaja sie do seksownych chlapaczy To musi byc zazdrosc Pewnie tak! Mi tam jakoś się nie widzą te chlapaki... A co do wskaźnika boostu to chyba bym wolał założyć temperaturę oliwki... Bardziej sie przyda niz booscik! Pozdrawiam.... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 03 November 2002 Skąd: Warszawa/Starachowice ![]() |
Mario, przeciez te chlapacze sa piekne
Chyba zaraz zrobie im zdjecie i ustawie jako avatar Jesli chodzi o temat, to gdzie chcialbys ten wskaznik zamontowac? Pozdrawiam Michal -------------------- Mam 177 KM z silnika 1.6
|
|
|
gość_PepedB_* |
![]()
|
![]() |
Dodatkowe wskaźniki należy montować w jedynie słusznym miejscu, czyli na słupku
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("PepedB":12bkpqqb) Dodatkowe wskaźniki należy montować w jedynie słusznym miejscu, czyli na słupku
Łeeeee.... PepedB nie znasz się! Jak wiemy w noje A3 na centralnej części konsoli sa dwa eleganckie nawiewy powietrza! Myślę, że z tego lewego można by zrezygnować na rzecz wskaźnika! A do tego nawiewy są jeszcze okrągłe czyli wszystko by elegancko współgrało! lam3r! W streetracingowych dieselach chlapaczom mówimy stanowczo NIE! Pozdro... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 04 December 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("mario q.":ni7aa6mg) CYTAT("PepedB":ni7aa6mg) Dodatkowe wskaźniki należy montować w jedynie słusznym miejscu, czyli na słupku Łeeeee.... PepedB nie znasz się! Jak wiemy w noje A3 na centralnej części konsoli sa dwa eleganckie nawiewy powietrza! Myślę, że z tego lewego można by zrezygnować na rzecz wskaźnika! A do tego nawiewy są jeszcze okrągłe czyli wszystko by elegancko współgrało! lam3r! W streetracingowych dieselach chlapaczom mówimy stanowczo NIE! Pozdro... To nie dobrze bo wlasnie kupilem w ASO za cale 250 pln! bez nich progi pozbyly sie farby a drzwi wygladaja jak po burzy piaskowej |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 15 October 2002 Skąd: Targówek/Diagtronik Janki ![]() |
CYTAT("PepedB":3lrcekdm) Dodatkowe wskaźniki należy montować w jedynie słusznym miejscu, czyli na słupku
Taa, mialem na slupku kiedys - nic nie widzialem po lewej stronie - malo brakowalo a bym gruba babe z przejscia zdmuchnal - dobrze ze hamulce mam dobre bo jej inercja nie pozwolila sie zatrzymac. Co do zegarow to pewnie bym zaczal od EGT. -------------------- Wolffwagen - jedyna na swiecie 1999 Octavia PDI (180M by diagtronik)
Subaru Impreza GT 2,5T u Czopera 400KM+ <!-- s:) --><!-- s:) --> (Diagtronik Pickup Power) 12.09 ET i 12.32 ET+RT (Bemowo) 12.45 ET i 13.00 ET+RT (Poznan) 12.51 ET i 13.06 ET+RT (Seat-racing) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 02 July 2025 - 09:28 |