![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 07 December 2012 Skąd: WI ![]() |
Witam
Poszukuję dobrego fachowca, który nie boi się gaźników i auta z 56 roku pacjent to DKW Munga do zrobienia regulacja gaźnika z zapłonem . Poszukuje kogoś z forum żeby mój znajomy nie kluczył lawetą od warsztatu do warsztatu . Może jest tu właściciel firmy Ecu-project może by pomógł ??? z góry dzięki |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
z chęcią usłyszę ewentualne pomocne głosy bo tez bym był zainteresowany dobrym gaźnikowcem
-------------------- oldboy
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Z tego co wiem to pani na ul. Smętnej znów robi gaźniki, a jej się nie da zagiąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 15 July 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
no niestety siewcu przemiła pani na smętnej nie zawsze wie co czyni...
-------------------- - "Where's John ?"
- "Which half ?" |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
A szkoda, bo wielu znajomych do niej wysyłałem i zawsze wszystko było ok...
|
|
|
![]()
|
|
hmm... może macie inne propozycję bo chce komuś pomóc, a nie mam czasu jechać do Wrocka :/ ewentualnie pojechać z lorą w tą i z powrotem tym bardziej :-(
|
|
|
![]()
|
|
siewcu - nie mogę powiedzieć, że kobita się wcale nie zna. Doświadczenie ma, sporo gaźników w życiu naprawiła/zepsuła/zregenerowała ale nie da rady zrobić każdego gaźnika a jak zrobi to, w moim odczuciu, nie zawsze jest to dokładnie wykonana robota. Dla przykładu Stromberga (przyznaję - akurat ten był troszkę nietypowy) z Saaba 900 nie udało się wyregulować i skończyło się na tym, że kupiłem w Szwecji drugi taki gaźnik i tak jak wyciągnąłem z paczki tak zamontowałem i auto normalnie działa.
Jeżeli to jakiś typowy, szeroko dostępny gaźnik to można spokojnie jechać. Joteusz - zapytam kumpla czy by się czasem nie podjął regulacji. Jutro do popołudnia wyślę Ci pw co ustaliłem. sir - alfa i romeo? ;] -------------------- - "Where's John ?"
- "Which half ?" |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Si alfa i Romeo
-------------------- oldboy
|
|
|
![]()
|
|
Sir :-) dziękuje za info może niech podjedzie i się zorientuje sam czy kobieta poradzi sobie ? ul.smętna ma ktoś do tej kobiety telefon kontaktowy ?
Chris black czekam na pw i dziękuje za pomoc :-) gażnik chyba tam jest jakiś elementarny opadowy solex ;-) raczej ogólnodostępny auto jest terenowe więc włożyli coś pospolitego w oryginale . jeszcze raz dziękuje wszystkim każda opinia jest ważna bo wcześniej ktoś robił i tak zrobił że auto przestało normalnie funkcjonować :-( Zależy mi pomóc bo właściciel w porządku i wiecznie ma jakieś kłopoty :/ miłego |
|
|
![]()
|
|
sir - czyli to myśmy dawno temu gadali chyba na srtw i miałeś się kiedyś pojawić na czwartkowych spotkaniach starszyzny pod patronatem petrolhearts.pl : D
-------------------- - "Where's John ?"
- "Which half ?" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 08:03 |