![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 07 July 2019 Skąd: Szczecin ![]() |
Dzień dobry witam wszystkich na forum chce spełnić swoje marzenie posiadania Volvo.
![]() ![]() Szukam Volvo V70R po 2005 roku po face lifting. Manualna skrzynia biegów. Środek skóra atacama lub beige. Dobry stan lub uszkodzone mechanicznie. Wiecie gdzie mogę znaleźć takie auto? Dziekuje wszystkim którzy chcą pomoc w znalezieniu auta. ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 26 June 2015 ![]() |
Takie auta są dostępne, kwestia budżetu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 02 April 2020 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 02 December 2016 ![]() |
Też kiedyś o takim "marzyłem"
Skutecznie wyleczyło mnie sprawdzenie dostępności i cen części eksploatacyjnych oraz dostępność ewentualnych zamienników. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Mi się nie udało znaleźć żadnego egzemplarza po 2005 roku z manualną skrzynią biegów wszytko automaty, a szukam w Szwecji, Szwajcarii i Niemczech. Co do części eksploatacyjnych nie są aż tak drogie są tańsze od mojego obecnego auta hehe. Napewno jak coś nietypowego padnie to będę cierpiał i to bardzo ale nie widzę innego tak ciekawego auta jak te Volvo, które jest kombi ma powiedzmy 300 koni jest w manualu I nie jest Niemcem
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Widziałem ten egzemplarz niestety przekracza mój budżet, ale jest piękny. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Widziałem ten egzemplarz niestety przekracza mój budżet, ale jest piękny. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jaki masz budżet?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Pozostaje szukać okazji jeśli jesteś zdecydowany na V70R. Sam śledzę rynek "mocnych" kombi i nie raz sie coś trafia. Może są inne auta spełniające wymagania? Np saab 9-3 TurboX
|
|
|
![]()
|
|
Pozostaje szukać okazji jeśli jesteś zdecydowany na V70R. Sam śledzę rynek "mocnych" kombi i nie raz sie coś trafia. Może są inne auta spełniające wymagania? Np saab 9-3 TurboX Ładne auto też myślałem o nim ale jak wsiadłem źle się w nim czułem. A jak wsiadłem do Volvo i się przejechałem to wiedziałem że to jest to. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 08 January 2004 Skąd: prosty chłopak ze wsi ![]() |
Jeździłeś takim autem ? Podobało się?
|
|
|
![]()
|
|
Jeździłeś takim autem ? Podobało się? Jeździłem niestety złomem w którym nie było 4c i tak mi się podobało ![]() Szukałem też innych aut które są w kombi mają manualną skrzynie biegów i powiedzmy te 300 koni. I niestety nic nie znalazłem co by mnie zainteresowało ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 January 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
Jest grupa Volvo V70 Polska na FB, polecam tam poszukać czegoś sprawdzonego
-------------------- Było:
Astra F Kombi GL '92 1.4 8v -> 2.0 8v. Vectra B Kombi Sport Zender '01 2.6 24v. Jest: Volvo V70 '98 T5 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 05:30 |