Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> Volvo S60 T5 2.3t 250km salon Polska, 5 cylidrowa klasyka gatunku, videoprezentacja
Malisz
post Tue, 01 Mar 2022 - 12:50
Post #1

Frequent User

Cześć!
Sprzedam swoje Volvo S60 T5 automat (chodzi super, zarówno silnik jak i skrzynia biegów) z 2002r, salon Polska. Link do videoprezentacji: https://www.youtube.com/watch?v=EjnpSJS2x6A

OC świeżo opłacone na rok z góry do grudnia 2022.
PT do 02.2023.

Jestem jego posiadaczem od początku tego roku, dostałem je w rozliczeniu od kolegi. Kolega był właścicielem przez wiele lat. W ostatnim czasie wymienione łożysko z przodu, serwis hamulców, zawieszenia, kupiłem nowy akumulator Silnik pracuje cichutko, równo, nie dymi i ma moc. Skrzynia automatyczna (w formularzu jest błąd, którego nie mogę edytować) chodzi perfekcyjnie niezależnie czy na zimno czy na ciepło. Auto ma moc, o czym świadczy nagranie na YouTube. Zawieszenie sztywne. Dwa komplety kół, letnie nowiutkie Pirelli mają może 1000km przebiegu, zimowe z 2016r 6mm, obydwa na alufelgach Volvo.
Super nagłośnienie, fotochromatyczne lusterko wsteczne, automatyczna skrzynia biegów z funkcją ręcznej zmiany oraz trybem zimowym, elektryczny fotel kierowcy z pamięcią dla 3 uzytkowników, podświetlenie nóg oraz dodatkowe podświetlenie pod lusterkami na zewnątrz pojazdu, dwustrefowa klimatyzacja automatyczna., elektrycznie składane lusterka zewnętrzne.

Z minusów ma otarcia i ślady "walki" miejskiej, od kilku lat pęknięta przednia szyba w rogu w niewidocznym dla kierowcy miejscu.

Całe ogłoszenie i zdjęcia:
https://www.otomoto.pl/oferta/volvo-s60-s60...tml?isPreview=1

Cena 12500 do negocjacji. Piszcie priv, bo w pracy ciężko mi odebrać telefon (szpital).
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Tue, 01 Mar 2022 - 12:50
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Thursday, 01 May 2025 - 06:57