![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
eMpowered Dołączył: Wed, 06 February 2013 ![]() |
Inter Ga sp. z o.o.
ul.Trójkątna 16 ul.Swojczycka 21/41 54-414 Wrocław NIP: 8943001968 http://www.sklep.automotoczesci.eu/ Chciałbym was wszystkich ostrzec przed tą pseudofirmą. Moja sprawa zaczęła się toczyć prawie miesiąc temu. Zamówiłem głupi zestaw naprawczy do turbosprężarki. Troszkę mnie zraził na starcie koszt wysyłki(40zl), ale, że generalnie mimo to wychodziło taniej niż u konkurencji, to zamówiłem. Paczka jak na kuriera szła dość ślamazarnie, od zamówienia do otrzymania paczki prawie tydzień, co już mnie zirytowało bo klientowi zależało na czasie. Gdy paczka przyszła i rozpakowałem, moja irytacja wzrosła jeszcze bardziej, zestaw był od innego modelu niż zamawiałem. Szybko skontaktowałem się z firmą, zaproponowali wymianę, niestety nie miałem czasu, żeby czekać kolejny tydzień więc spytałem o zwrot towaru (natomiast zestaw kupiłem już u siebie na miejscu prawie 2x drożej). Sprzedawca stwierdził, że nie ma problemu i już zaraz wyśle kuriera oraz list przewozowy. Faktycznie, list przewozowy był po chwili, kurier zaraz następnego dnia. Po kilku dniach zadzwoniłem się, żeby dowiedzieć się co z moimi pieniędzmi. Podobno zostały wysłane. Po następnych kilku dniach gdy nie odnotowałem przelewu, telefon taki sam i znów i znów i znów, słyszałem już różne wykręty, urlopy, księgowa na urlopie, itd, itd. Trochę to dziwne, że na wysłanie kuriera firma ma czas a na zrobienie jednego przelewu już nie. W dniu dzisiejszym pieniędzy nadal nie ma. Sprzedający przestał odbierać telefony. Tak więc od teraz sprawą zajmie się uokik a następnie pewnie policja. Nie wiem, czy ktoś jeszcze miał z nimi do czynienia, ale jeśli planujecie coś od nich kupić to omijajcie szerokim łukiem!
Powód Edycji: jakby ktoś z Inter Ga sp. z o.o. chciał odpowiedzieć, niech da znać.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |