![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Czy ktoś z was używa czegoś takiego jak Jabra Freeway LINK. Nie interesuje mnie rozwiązanie słuchawkowe. Jabra Freeway ma wbudowany transmiter fm więc możemy słyszeć rozmówcę również w głośnikach samochodowych. Muszę kupić kilka sztuk takiego urządzenia a ze względu na jego dość niską cenę (ok. 300 zł) zastanawiam się czy nie warto zainwestować. Popularne parroty to już koszt blisko 600 zł.
Używa ktoś może czegoś takiego? Może są lepsze urządzenia. Podpowiedzcie coś ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Może to mała podpowiedź ale używam Jabra Drive (za około 100 zł) i jestem bardzo zadowolony. Jestem wyraźnie słyszalny i ja słyszę. Czasem jest gorzej ze słyszeniem rozmówcy ale na to wpływa bardzo kiepskie wyciszenie mojego samochodu (mowa o prędkościach V > 120 km/h). Duża wytrzymałość baterii i dodatkowo możliwość słuchania muzyki przez zestaw.
-------------------- wiem
|
|
|
![]()
|
|
Rozumiem, że ten model nie ma funkcji transmitowania sygnału do radia za pomocą fal fm?
Zastanawiam się czy warto dopłacać za tą funkcję...auta będą poruszać się głównie z prędkościami 120-160km/h więc w kompakcie robi się głośnawo... |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Myślę, że jest to zbędna funkcja.
Taki zestaw Jabra działa zaskakująco dobrze ale to nigdy nie będzie "normalny" zestaw głośnomówiący. Poza tym w cenie, na którą się zapatrujesz, można już kupić zestawy, które będą "na stałe" i będą współpracowały z audio w samochodzie. -------------------- wiem
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Dokładnie, zawsze korzystalem z zestawow zabudowanych, czy to Nokia czy Parrot i było bardzo dobrze (nawet jak posiadaly wlasny glosnik) montaz prosty a i cena nie najgorsza
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, rozejrzę się
![]() |
|
|
![]() ![]() |