![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 26 March 2006 ![]() |
proszę o poradę na temat instalacji turbo do silnika 4G63 w Mitshubishi Eclipse GS 2.0 z 1993 roku. Auto nieposiada instalacji turbo a chciałbym taką założyć.
Chodzi mi o prostą modyfikacje, tak by nietrzeba było ingerować w sam silnik. Ile kosztuje zestrojenie takiej instalacji? koszt części? dzieki |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 June 2004 Skąd: W-wa ![]() |
turbo do 4g63 na to bezsens. poszukaj za 2000-3000 zł silnika 4g63 turbo. może byc zajezdzona turbina. poszukaj 1g 6-bolt. nie mają crank-walka jak te z 2g. nie uturbiaj czegoś takiego jak 4g63 na. wyniki bedą mocno niezadawalające a wytrzymałość dyskusyjna. wydasz 10 tys zł a potem wszystko sie rozleci przy 250 koniach.
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 11 January 2005 Skąd: łódzkie ![]() |
CYTAT("Jimmy":qif9r2om) proszę o poradę na temat instalacji turbo (...) najprościej i bez ingerencji w stary silnik jest wyciągnąć stary silnik bez turbo i włożyć nowy silnik z turbo
Chodzi mi o prostą modyfikacje, tak by nietrzeba było ingerować w sam silnik. o takich drobiazgach jak mod zawiasu, przeniesienia napędu rozumiem, że zapominamy -------------------- Porsche 911 (992)
BMW X7 M60iX (G07) |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 14 October 2005 Skąd: koło Wa-Wy ![]() |
Podłącze sie pod temat.
Potrzebuje modelu i oznaczenia seryjnej turbiny z eclipsa 4g63t 1g. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 11 January 2005 Skąd: łódzkie ![]() |
CYTAT("mobias":3fs074ho) Podłącze sie pod temat.
Potrzebuje modelu i oznaczenia seryjnej turbiny z eclipsa 4g63t 1g. boszeeeee..... przeczytaj mój podpis -------------------- Porsche 911 (992)
BMW X7 M60iX (G07) |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 27 October 2003 Skąd: Skierniewice ![]() |
Uturbianie 4g63 N/A nie ma sensu (co innego z 420A), lepiej faktycznie znaleźć silnik z padniętym turbo i kupić nowe = większe.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 01 May 2025 - 08:09 |