![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 16 October 2010 Skąd: Grudziądz ![]() |
Szukam alufelg 5x100x57 15 lub ewentualnie 16 cali, które beda tanie i możliwie wytrzymale. Orginalne 16 łatwo uszkodzić. Szukam czegoś podobnego do felg jakie mialem starej astrze, gdzie felga potrafila przetrwać praktycznie z małymi rysami uderzenie, gdzie wahacz i opona były do wywalenia....
Duza waga felgi mi raczej nie przeszkadza, wygląd tez nie ma za dużego znaczenia. Maja być tanie i mocne. Pamiętam, ze kiedyś były polecane jakieś chyba rosyjskie felgi, ale tematu nie mogę znaleźć. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 19 January 2017 Skąd: CBR ![]() |
5x100 15 lub 16
Tanie Wytrzymałe Duża waga nie przeszkadza Wygląd nie ma dużego znaczenia BCW PowerTech Type D Jest ciężka, ale mało która felga jest tak mocna. Pamietam nawet jak kumpel kiedyś w corrado przestawił tym za&ebiście masywny słupek na bramie. 9J z naciągiem, rant odkryty, brama przestawiona, a na feldze mały ślad. Ja miałem 8x14 z oponą 195/40, wiocha z kraterami i tam gdzie inne felgi bez naciągu na troche wyższej oponie po dwóch sezonach nadawały sie do prostowania te były nienaruszone. Troche tego na sprzedaż jeszcze jest. -------------------- seryjny Peugeot 206 s16 (136KM) LPG
60ft 2,5 ET 16,0 Olsztyn 2017 --> --> _https://youtu.be/sxLbR_329kw |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 30 April 2025 - 06:29 |