![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 25 October 2003 Skąd: Gliwice ![]() |
WITAM .BYLEM BARDZO MI SIE PODOBALO MOZE MA KTOS JAKIES FAJNE FOTKI TO NIECH WRZUCI ALBO FILMIKI TEZ MILE WIDZIANE, WSZYSCY PISZA O MODLINIE A O TAK DUZYM ZLOCIE CISZA?
-------------------- Bóg dał nam talent,wyobraznie i silną wole abyśmy mogli realizować swoje marzenia!!!BMW seria m5 to jest moje marzenie i realizuje je
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Natolin ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 July 2003 Skąd: jestem?,nie pytaj... ![]() |
Ja to powiem tak:na mnie zrobil wrazenie jeden koles:co sie lansowal jak nie wiem co!!he he h............wazyl ze 150 kg i mial ponad 200cm wzrostu!!......a zlot jak zlot.......coraz wiecej padaczek i coraz wiecej glabow!wyrazam swoja opinie.....i stwierdzam,ze to byl ostani zlot z serii"MAJOWKA W TORUNIU"Wiecej juz tam nie pojade....Bylo ladnych samochodzikow,ale to tylko w malej ilosci!. ///M3 ladne te Wasze samochody,musze stwierdzic,ze maja w sobie duzo uroku!a fotki sobie zobacze,bo ze mnie taki sklerotyk,ze aparatu zapomnialem!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Natolin ![]() |
Ja w tym roku nie byłem w Toruniu, ale było od nas 3 BMW. Galeria niebawem powinna już działać
Tak więc zapraszam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 22 September 2003 Skąd: Kielce ![]() |
u nas już od dawna jest "n" zdjęć...
i w jednym i w drugim adresie w moim podpisie znajdziecie ich trochę. Oczywiście nie sam toruń, ale kolumienka Wawa-T. ... T.-Wawa -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 04:21 |