![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 14 August 2008 Skąd: wołomin ![]() |
Sprzedam praktycznie wszystko co potrzebne do przeszczepu z Golfa V GTI do innego samochodu
- silnik 2.0 TFSI BWA, oczywiście z turbo i całym osprzętem - sterownik silnika z programem ( firmy nie podam bo jest na forum ![]() - skrzynia DSG HXW ( dorzucam drugą z uszkodzoną mechatroniką) - uszkodzona mechatronika z drugiej skrzyni z programem - kompletne zawieszenie przód i tył - sanki silnika, wahacze, zapasowe sanki - wiązki, komputery, Motronic i VW wie co jeszcze nawsadzali... - zegary - kierownica wielofunkcyjna z łopatkami - kolumna kierownicza z maglownicą europa, stacyjką, mocowanie itp - hamulce seria Golf GTI z duża ilością mięsa na klockach ( 312 mm przód, tył ...) - pompę ABS i servotronic - pedały ( gratis podstopnica w mega stanie) - downpipe seryjny - intercooler seria plus orurowanie - zbiorniczki wyrównawcze - koła czyli: felgi stal 5x112 plus opony zimówki w b.dobrym stanie - cokolwiek było jeszcze w tym Golfie ![]() Do pełni szczęścia brakuje tylko pompy paliwa z baku którą sprzedałem już. Chłodnica wody cieknie Posiadam dokumentacje z samochodu dawcy. Jeśli chcesz karoserie to również mam, ale uszkodzoną ( nadal ważne OC) Wszystko z legalnego samochodu Cena za całość... powiedzmy 8 000 zł Dzwoń, dogadamy się tel 508 147 623 Dawid Zdjęcia wyśle zainteresowanym. Mogę wystawić na Alle... Preferowany odbiór osobisty ze względu na wymiary i wagę Do obejrzenia w okolicy Wołomina k. Warszawy -------------------- https://www.facebook.com/yapkoteam?ref=hl - polub mój funpage
Nissan Sunny SR20DET et 12,339 1 miejsce FWD Turbo 2013 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |