![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 September 2007 Skąd: SS ![]() |
Potrzebuje namiar gdzie kupic sruby do 20mm dystansow problem w tym ze juz raz przez zła jakosc srub ktore kupiłem z dystansami w Ring Auto Tuning rozwaliło mi 2 nowe tylne piasty SKF. (sruby były dokrecane kluczem dynamometrycznym)
Zdecydowałem sie na drugie podejscie do tematu dystansow wiec szukam namiaru na sruby dobrej jakosci bo nie mam zamiaru wywalac kolejny raz 700zł na nowe piasty! Bede wdzieczny za info! -------------------- www.premium-detailing.pl
Coupe 20VT, M5 e60, Pug 106 Rallye |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
na allegro jest wpip mocnych srub dowolnej dlugosci, tyle, ze przy 20mm powinienes juz chyba miec dystanse przykrecane do piasty, a dopiero do nich przykrecane kola. moze bezpieczniej bedzie poszukac felg z innym et?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
w jaki sposob śruby uszkodzily piasty ?
-------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 September 2007 Skąd: SS ![]() |
Gwint ze srub poprostu podczas odkrecania(odpadł) został w piastach uszkadzajac gwint w piascie w takim stopniu ze uzycie gwintownika nic nie pomogło..
Wiem ze na allegro jest pełno srub tylko sek w tym ze nie mam zamiaru kolejny raz płacic za błedy kupujac sruby o twardosci 10.9 ktore nawet koło takich nie stały! -------------------- www.premium-detailing.pl
Coupe 20VT, M5 e60, Pug 106 Rallye |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 26 March 2008 ![]() |
Gwint ze srub poprostu podczas odkrecania(odpadł) został w piastach uszkadzajac gwint w piascie w takim stopniu ze uzycie gwintownika nic nie pomogło.. Wiem ze na allegro jest pełno srub tylko sek w tym ze nie mam zamiaru kolejny raz płacic za błedy kupujac sruby o twardosci 10.9 ktore nawet koło takich nie stały! Jeśli jest miejsce z tyłu piasty żeby wsunąć szpilkę to najlepsze rozwiązanie, rozwiercić te uszkodzone gwinty w piastach tak żeby wcisnąć radełko szpilki i po pierwsze uratujesz piasty a po drugie w razie co do wymiany będzie tylko szpilka i nakrętka a nie piasta no i koło łatwiej założyć... |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
czy te sruby ktore uszkodzily piaste nie mialy gwintu z innym skokiem niz ten w piastach ?
-------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 10:39 |