![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 21 September 2005 Skąd: warszawa ![]() |
Witam
Mam do sprzedania bardzo unikatowe auto Nissan 200 sx s14 z silnikiem sr20det.Auto zostało profesjonalnie przygotowane przez firmę TOMSON MOTORSPORT. Samochód robiłem dla siebie i dla wlasnej satysfakcji i przyjemności także wszyskie zmiany przeprowadzone są tylko z oryginalnych części.Eksplatowane rownież z głową gdyż to nie jest moje pierwsze auto tak gruntownie zmodyfikowane. Cena 33.900 zł do malej negocjacji ![]() Zmiany wprowadzone przez firmę TOMSON -Turbo garrett GT28RS(doładowanie 1 bar) -Większy intercooler -Cały układ wydechowy 3 cale -Downpipe -Zawieszenie D2 DRIFT Gwintowane -Hamulce EBC oraz klocki Red stuff -Filtr Stożkowy -Komputer SMT6 -Zegary Greddy (Boost,Egt) +centralka -Wyłącznik prądu -Fotel Kubełkowy oraz pasy sparco -Wtryski większe 470cc -Kierownica Momo -Rozporka przód Sparco -Blow Off HKS -Felgi BBS z modelu s14a -Drążki kierownicze Tein -Szpera Kaaz 2way -Wydajniejsza pompa paliwa Walbro -short shifter B&M -Sprzęgło Radzikowski wzmocnione o 60% Moc po modyfikacjach ok 300 koni.Moim zdaniem naprawde bardzo dobry egzemplarz Nissana 200 sx blacharsko jak rownież silnik i wszystkie podzespoły a niestety ciężko o taki wiec naprawdę gorąco polecam. Do ceny auta dorzucam dodatkowo dwa komplety felg aluminiowych 17 cali oraz 16 cali seryjne polakierowane pod kolor auta. Zdjecia Auta: Nissan 200sx s14 W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt. Tel. 608-327-919 -------------------- Nissan 200sx s 14 by Tomson and Drifters.pl
A3 2.0Tdi by Master's Tuning |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |