![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 01 February 2017 Skąd: Kalisz ![]() |
Witam. Sprzedam moje dotychczasowe auto jakim jest mazda mx3. NIestety prawdopodobnie obróciła mi się w silniku panewka i mam już dość naprawiania i ładowania kasy w to auto. Jest to model konkretnie doinwestowany, byłe auto Rafała aka Jarka_ZE, zainteresowanych odsyłam do jego tematu na forum apropo jego auta.
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.p...=49&t=83455 Tutaj mój krótki temat apropo tego modelu: http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.p...12&t=201052 Mam zamiar sprzedać całe auto trochę nie chce mi się go rozkręcać na części ale jeżeli nie będzie chętnego na całość jak stoi to jeżeli są chętni na poszczególne części proszę śmiało pisać. Wszystkie informacje można znaleźć w temacie moim na 1 stronie wątku. Najszybsze KLDE w Polsce ostatni pomiar na hamowni był 183KM 223NM od tamtego czasu zmieniony kolektor z zagiętego na prosty KLZE lekkie modyfikacje tego kolektora jak i przepustnicy prosty dolot, relokacja akumulatora na tył. Kontakt telefoniczny: 509633262 bądź tutaj PW na forum. Cena za całość jak stoi 10K do negocjacji, dla poważnie zainteresowanego dorzucam masę części zamiennych które posiadam także stratny na tym na pewno nie będzie. Link do zdjęć: FOTY I foto dla Ciekawskich jak pracuje silnik, odpalany w takim stanie dosłownie 2 razy chodził maks 60 sekund łącznie. VIDEO A tutaj jak auto jechało jak silnik był sprawny: Przyspieszenie 0-160 DLa kogoś kto potrafi rozkręcić cały silnik to wymiana takiej panewki to nie duży koszt reszta silnika raczej jest w bdb stanie, seryjnie mają one 164KM mój to zdrowy egzemplarz i posiadał udokumentowane 183KM i 223NM na hamowni obciążeniowej zmierzone, wykres do wglądu dla zainteresowanych. -------------------- Mazda MX-3 KLDE 196KM 237NM Best ET 14.21
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |