![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 04 August 2013 Skąd: Kraków ![]() |
Cześć w związku z tym, że 12 maja kończę szkolenie w firmie i odbieram samochód służbowy muszę sprzedać compacta...
Gdyby ktoś był zainteresowany to poniżej krótkie info: Cena dla forum- 11 500pln bez negocjacji. Wymienione przeze mnie: - nowe tarcze+ klocki przód- ATE - nowy akumulator - prawa półoś, bo stukała - nowa odma - nowa ori guma za przepływką - nowa ori dysza spryskiwacza reflektora lewa - felgi st.44+ opony Conti CSC3 - komplet drzwi na wolne od rdzy - akcja serwisowa poduszki powietrznej pasażera- wymiana ASO Poprzedni właściciel zrobił sporo innych rzeczy takich jak komplet sprzęgła z dwumasą, uszczelniacze, oringi vanosa, komplet amortyzatorów, cały tylny zawias, więc jak ja kupowałem compacta w styczniu to zawias był w super stanie, sprawność amortyzatorów po 84%, ja od tego czasu przejechałem 7k km głównie po trasach i nie czuję, żeby cokolwiek zmieniło się na gorsze. Ale żeby nie było tak kolorowo compact ma też minusy: -przetarty boczek fotela kierowcy -nie działa tylna wycieraczka -zamek drzwi pasażera się przycina -nie działa wskaźnik zużycia paliwa. -szyba przednia ma odprysk i rysy -prawy przedni błotnik ma purchelek rudej -drzwi tak jak wspomniałem można by przelakierować, podobnie jak listwy. Ogólnie buda zdrowizna- bezwypadek, bez rdzy, mechanicznie stan super, na bieżąco usuwam wszystkie bolączki, więc jeśli będę miał czas to i lista powyżej może się skrócić, niestety od poniedziałku do piątku jestem wyjęty i cały czas poza Krakowem (Warszawa, Lublin, Szczecin, Koszalin i tak sobie kursuję), więc gdyby ktoś chciał obejrzeć compacta, a jest z drugiego końca Polski- pisać, bo może będę w okolicy ![]() Vin: VIN: WBAAT31050FV35895 Type code: AT31 Model: 325TI (EUR) E-F-R series: E46 5 Series: 3 Type: COMP Steering: LL Doors: 3 Engine: M54 Displacement: 2.50 Power: 141 (192 hp) Drive: HECK Transmission: MECH Paint code: 364 - TOPASBLAU METALLIC Upholstery code: H3TO - STOFF/LEDER EURO Prod.date: 2001-05-15 S210 Dynamic stability control III S226 Sports suspension settings S249 Multifunction f steering wheel S255 Sports leather steering wheel S261 Side airbags for rear passengers S262 ITS - Head airbag S315 Rear window wiper S321 Exterior parts in vehicle colour S347 Titan Line Exterieur S403 Glass roof, electrical S423 Floor mats, velours S428 Warning triangle and first aid kit S431 Interior rear-view mirror with auto dip S441 Smoker package S473 Armrest front S481 Sports seat S493 Storage compartment package S494 Seat heating driver/passenger S502 Headlight cleaning system S508 Park Distance Control (PDC) S520 Fog lights S522 Xenon Light S534 Automatic air conditioning S548 Kilometre speedo S550 On-board computer S650 CD player S661 Radio BMW Business (C43) L801 NATIONAL VERSION GERMANY S818 Battery master switch S832 Battery in luggage compartment S851 Language version German S863 Dealer List Europe S879 Operating instructions German S999 Job control "HEA" Kilka zdjęć: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Jestem z Krakowa, więc tak, nie zdążyłem przerejestrować, tak odcień drzwi pasażera różni się ewidentnie, tak bańki w kierunkach przód się różnią... ![]() Zainteresowani- pisać na pw. lub tel: 660 687 393 -------------------- Było: e36 323ti, e36 328iT, e46 325ti, e39 m5
Jest: e81 n54b30a |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |