![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 June 2005 ![]() |
Witam
Ktoś zna temat? Jakie koszta, czy jest firma która się tym zajmie? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 21 December 2003 Skąd: WE ![]() |
Czego szukasz? Nowego T2?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 01 March 2014 ![]() |
czy mogę się podpiąć z pytaniem, gdzie w afryce do niedawna produkowali jeszcze golfy2 i kto mi mógłby ściągnąć takiego dwuletniego golfa 2, najlepiej w cabrio
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 10 January 2009 ![]() |
czy mogę się podpiąć z pytaniem, gdzie w afryce do niedawna produkowali jeszcze golfy2 i kto mi mógłby ściągnąć takiego dwuletniego golfa 2, najlepiej w cabrio ![]() To był Volkswagen Citi Golf i skończyli produkcje w 2009r i chyba cabrio nie było. -------------------- [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/southparkturbo.jpg[/IMG][/URL]
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 01 March 2014 ![]() |
To był Volkswagen Citi Golf i skończyli produkcje w 2009r i chyba cabrio nie było. Dzięki, oglądałem TV a tam powiedzieli, że to Golf 2 i podobnie nawet wygląda ![]() http://durban.olx.co.za/2009-vw-golf-tenac...n-iid-631511869 Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Citi_Golf
to zasadniczo była jedynka z milionem przeróbek, tylko RHD, z wnętrzem od fabii... dla największych fanatyków, albo jako dawca budy tylko ma sens -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Z afryki na statku się ściąga, znajomi tak patrole ciągnęli ale ich nie rejestrowali
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
jako ciekawostke podam ,ze np. w urugwaju jest wv GOL poprostu im f uciekło:d ogólnie jest duzo starych ciekawych samochodów ale nie wiem jak z transportem tego...
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 10 May 2008 Skąd: inąd ![]() |
GOL jest w calej AmeryceS, ale to nie jest odpowiednik GOLFA
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
gol ma mniejwiecej silnik z garbusa z przodu:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
gol ma mniejwiecej silnik z garbusa z przodu:D Na pewno lepsze to niż nasz "dałnsajzing" wymyślony przez dałnów z jakiejś komisji ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 10 June 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Tylko czy te wynalazki da się zarejestrować w EU?
-------------------- Octavia II 2.0 TDI CR wół roboczy
Skyline R33 rdzewiuch stoi po to żeby mieć Fabia II RS daily Suzuki SV650S żeby mieć |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
gol ma mniejwiecej silnik z garbusa z przodu:D Tak było tylko na początku produkcji Gola 30 lat temu. Najnowsza generacja ma silniki 1 lub 1,6 l, oba flex fuel czyli na benzynę i etanol - paliwo bardzo popularne w Brazylii. Silniki są wręcz zoptymalizowane pod etanol i osiągają na nim wyższą moc. Bardzo wątpię, by takiego Gola czy cokolwiek innego z Brazylii dało się bezproblemowo zarejestrować w UE - bo nie ma homologacji (Certificate of Conformity) ![]() -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 16 November 2009 Skąd: Lublin ![]() |
No dobra, ale nowe T2 to spora gratka i chyba nawet ktoś je ściągał do Holandii i chciał sprzedawać w Europie, ale w jakichś chorych pieniądzach. Skoro "oryginalne" T2 byo sprzedawane w Europie, to może i to nowe się da u nas zalegalizować bez spawania 30 letnich tabliczek?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 17 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|