![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 22 March 2004 ![]() |
witam, wstaem sobie rano, włączyłem TV, i tutaj na TVN turbo normalnie Gulczas z tym drugim reklamuje puszke farby w spray do malowania tablic rejestracyjnych. Żekomo po popsikaniu tablicy, fotoradar odbija światło tak silnie ze tablica na zdjęciu wyhchodzi biała, co uniemożliwiwia identyfikacje pojazdu.
Czy ktos wie cos wiecej na ten tamat ? Czy to jest prawda czy kolejna przesadzona reklama zajebistych telezakupów ? Czy wie ktos gdzie to mozna kupic takie cudo oprócz telezakópów bo tam to kosztuje 300 prawie,- ? pozdrawiam -------------------- - Feel the power of horsepower -
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 March 2003 Skąd: Lublin ![]() |
http://www.ebay.com jakiś rok temu taka puszeczka utarowała moje prawko.
-------------------- Hp is one thing, putting it down to the track is another.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 02 September 2004 Skąd: B-STOK ![]() |
-------------------- VAG-"grupa trzymająca władze"
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 28 October 2002 ![]() |
VTD
|
|
|
![]()
|
|
![]() skan-mir.pl Dołączył: Tue, 15 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("WASyL":w1y8ofb3) VTD
Niby dla czego ??? ja jestem bardzo zainteresowany tym tematem bo ostatnio mi cykneli fote -------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 14 September 2003 ![]() |
Witam!
Ja też z chęcią wysłucham waszych opinii na ten temat - czy to na prawdę działa? Druga sprwa to cena - Mango widać pewnie się czuje na rynku toteż suma jest pewnie kilka razy wieksza od rzeczywistej - wie ktoś skąd to można dorwać taniej (może taniej niż na tej aukcji podanej wyżej)! Czy koś zna skład tego - mniemam ze producent składu nie podaje na opakowaniu i mniemam również, że dlatego to środek ogólnodostępny u którego wykryto "uboczne" działanie... Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
nie wiem czy dziala ale mam to po 199zł z VAT
Wysłany Pon Paź 18, 2004 10:06 am: tzn. jak dziala to tylko na fotoradary z flashem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 14 September 2003 ![]() |
CYTAT("Tomo_HC3D":2nzheib2) tzn. jak dziala to tylko na fotoradary z flashem.
Ja się na tym nie znam, dlatego się spytam... a są w Polsce inne? |
|
|
![]()
|
|
tak
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 25 January 2003 Skąd: Muranów ![]() |
Czy ten temat to wkręt? Kiedyś był temat o tablicach uchylanych przy prędkościach powyżej np. 80/kmh...
-------------------- V2 heartbeat
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 April 2004 Skąd: Lublin ![]() |
CYTAT("Tomo_HC3D":1uytmcxi) jak dziala to tylko na fotoradary z flashem.
I tylko jak jest ciemno |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 05 May 2003 ![]() |
Przyklejasz na gumę do żucia kawałek reklamówki(śmiecia, jesiennego liscia), wycieraczkę ustawiasz tak żeby przykrywała naklejkę na szybie i jedziesz. Koszty pomijalnie małe. W przypadku kontroli po prostu ściągasz śmieci i przyklejasz je kilometr dalej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
CYTAT("MACIOR":30d6aabu) jakiś rok temu taka puszeczka utarowała moje prawko.
Macior, napisz proszę coś więcej. Czy to był dokładnie "ten" photoblocker Czy fotkę zrobili Ci w dzień czy w nocy -------------------- 2e -> 123KM / 168Nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 March 2003 Skąd: Lublin ![]() |
Fotka była w nocy, wyraźnie widziałem flesha, troche głupio się przyznać przejazd na czerwonym świetle Nic nieprzyszło. Testowałem też analogowym Olimpusem, niebyło widać żadnych cyfr tylko białą tablice, teraz podobno mogą cyfrowo jakoś to obrobić, że widać nr tablic. Minusem tego środka jest że po każdym myciu trzeba psikać od nowa, kiedyś widziałem jeszcze jakieś folie termokurczliwe na tablice działające podobnie. Co do nazwy wynalazku to niepamiętam dokładnie, niebieska puszka w każdym razie. Wombat coś kiedyś o tym pisał na F.t.pl
-------------------- Hp is one thing, putting it down to the track is another.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Warszawa/Boleslawiec ![]() |
hm w francji to juz bylo na poczatku lat 90' wtedy radzilo sie uzywac lakier do wlosow=> podobny effekt
-------------------- proMOTO
|
|
|
![]()
|
|
Ten ktory ja mam jest w formie lakieru bezbarwnego z jakimis opilkami błyszczącymi. Zanim popsikasz musisz odtłuścić powierzchnię, 3 warstwy nakładamy i nic nie schodzi.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 01 April 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("BoboVtec":2k1vvy0c) hm w francji to juz bylo na poczatku lat 90' wtedy radzilo sie uzywac lakier do wlosow=> podobny effekt też słyszałem że lakier działa