![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 26 February 2011 ![]() |
Kogo możecie polecić do sprawdzenia auta przed zakupem z w/w okolic, kto zrobi to kompleksowo?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 17 December 2009 Skąd: Kruszwica ![]() |
Dowolna Stacja Kontroli Pojazdów
![]() -------------------- Życie jest rumakiem który nie znosi tchórzliwego jeźdźca.
B6 1.8T@GT28RS>B9 2.0T Allroad Punto Evo 1.4T |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 19 August 2015 ![]() |
Ja na jesieni w tamtych okolicach korzystałem z usług tego pana https://autotest360.pl/
Mogę polecić, bardzo szybko umówił się na oględziny (bardzo mi na tym zależało akurat, bo wiedziałem że jest szansa że auto momentalnie się sprzeda), samochód prześwietlił na wylot, wysłał obszerną relację fotograficzną. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 26 February 2011 ![]() |
Ja na jesieni w tamtych okolicach korzystałem z usług tego pana https://autotest360.pl/ Mogę polecić, bardzo szybko umówił się na oględziny (bardzo mi na tym zależało akurat, bo wiedziałem że jest szansa że auto momentalnie się sprzeda), samochód prześwietlił na wylot, wysłał obszerną relację fotograficzną. ok, dzięki za info |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 02 April 2020 ![]() |
Miałem nikłą przyjemność oglądać samochód od zawodowego "oglądacza" z północy Krakowa. Nie polecam. Zmarnował mój czas przez swoją nieuczciwość. Każda znaleziona usterka w samochodzie właśnie się przed chwilą wydarzyła. Przez telefon jak i na miejscu wyszło że się nie zna na autach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Pan z autotest360 sprawdza amortyzatory na stacji kontroli pojazdów...moje pytanie - jak
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 30 April 2025 - 08:39 |