![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 17 June 2009 ![]() |
Witam, do sprzedania silnik z mojego Volvo V70 T5 2.3 Turbo R5 2001r, przebieg 179tys. co 10tys. zmieniany olej (Valvoline VR1 10w60) oraz filtr oleju (BOSCH), świece mają 10tys. km (BOSCH) pracuje bez zarzutu, idealnie równo kompresja prawidłowa, rozrząd zmieniany przy 140tys. na całość mogę dać gwarancję
![]() W skład kompletu wchodzi wszystko co potrzebne na swap, od silnika przez downpipe z katalizatorem po intercooler. Możliwe jest kupno w komplecie ze skrzynią AW55-50SN Istnieje możliwość dowozu, sprzedaję ze względu zmiany silnika na ten od wersji R. W obecnej konfiguracji tj. seria(250KM) można bezproblemowo zrobić 300KM lub 350koni zmieniając dolot, wydech, ciśnienie na listwie paliwa oraz program. Silnik pracował u mnie na seryjnym programie. Nie było mowy o ostrej jeździe na zimnym silniku, ani o gaszeniu przy rozgrzanej turbinie. Cena 5500zł Dodatkowo zestaw hamulców ![]() 2x Zacisk 4tloczkowy BREMBO 4x Klocek hamulcowy Ferodo DS2000 (70% zostało) 2x Adapter do zacisków (do Volvo S60 S80 V70) 2x Przewód hamulcowy gruby z V70R / S60R 2x Tarcza hamulcowa 338mm z Volvo XC90 5tys. przebiegu. Całość zalana płynem ATE BlueRace Cena SPRZEDANE Mogę wystawić na allegro, wszelkie pytana na PW. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 15:04 |