![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
Ma ktoś może informacje o różnicach/podobienstwach sanek Saab-a NG900 94-98 / 9-3 99-02 a sankami Vectry A/Calibry.
Chciał bym wiedzieć czy 6-cio punktowa rozpórka dolna dedykowana do saaba będzie pasować do Vectry/Cali . Link do rozpórki o której mowa http://www.genuinesaab.com/catalog/product...?products_id=35 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 04 February 2011 Skąd: Oława k.Wroclawia ![]() |
Napewno Saab 900 jest na plycie podlogowej Vectry A/Calibry.Poszukaj zdjec z pod silnika z Saaba i z Vectry i latwo porownasz.
-------------------- Opel Vectra B 2.0 TURBO B204L
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 12 September 2009 Skąd: www.Mickey-Garage.pl ![]() |
na oko wygląda na zamienną, ale saab ponoc nawet rozstawy osi zmienił w swoich autach, wiec ciężko dać głowe za to czy będzie pasować
-------------------- WWW.MICKEY-GARAGE.COM
Części wykonywane indywidulanie Racing Custom Parts zapraszam ![]() ![]() Tsunami 0-100km/h - 1.7sec - 1231KM 1171Nm - ET@8,471 / 275km/h |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Wrocław/Kalisz ![]() |
jak chcesz to mogę Ci porobić fotki i zwymiarować sanki z 900ng, mam takie zdemontowane
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
Dzięki Zork ale zdjęc nie potrzebuję. Rozpórke wczoraj mi kurier dostarczył i okazuje się z wstępnej przymiarki że pasuje w 95% do calibry/vectry. Jedyną różnicą jest nie pokrywający się otwór po lewej stronie sanek pod przednim pasem. Może to wynikać z tego że buda już nie trzyma fabrycznych parametrów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 01 May 2025 - 22:11 |