![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 22 November 2015 Skąd: Olkusz ![]() |
Potrzebny namiar na warsztat w okolicy małopolskiego który podejmuje się swapów . Ktoś coś ? Za pomoc dziękówa!:)
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 09 August 2007 Skąd: Bukowno ![]() |
masz tego MNÓSTWO.. zależy co i do czego chcesz wsadzić..
-------------------- Automotive Photography by yez - FB/@fotoyez
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 22 November 2015 Skąd: Olkusz ![]() |
Nie chodzi mi o jakiegoś Mietka który rozgrzebie wóz i zostawi na pół roku.. Konkretniej - jest buda rx8 , a serducho z accorda k24
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 09 August 2007 Skąd: Bukowno ![]() |
http://www.mickey-garage.com/
a jak chcesz mietka co ogarnia, to podjedź do Piątka, jak jesteś z olkusza to powinieneś znać ten warsztat w Bukownie na Wodącej. Tam zapytaj o Sebastiana - pracuje u niego ale sam też ogarnia różne rzeczy u siebie. Może by się podjął, pytanie jak to wyjdzie. Dla mnie robił kiedyś swapa, nie jakoś skomplikowanego ale spawać poduszkę było trzeba i ogarnął. -------------------- Automotive Photography by yez - FB/@fotoyez
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Do Twoich potrzeb Warszawa lub Kolobrzeg. Nie chcesz sie chyba uczyc na wlasnych bledach...
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 14 August 2003 Skąd: Klucze ![]() |
http://www.mickey-garage.com/ a jak chcesz mietka co ogarnia, to podjedź do Piątka, jak jesteś z olkusza to powinieneś znać ten warsztat w Bukownie na Wodącej. Tam zapytaj o Sebastiana - pracuje u niego ale sam też ogarnia różne rzeczy u siebie. Może by się podjął, pytanie jak to wyjdzie. Dla mnie robił kiedyś swapa, nie jakoś skomplikowanego ale spawać poduszkę było trzeba i ogarnął. A ja Pana Piątka odradzam z całego serca. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 08:09 |