![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 January 2010 ![]() |
Mam nadzieję że moderatorzy będą wyrozumiali i podepną temat. Mam bardzo mało czasu... nie znalazłem się wcześniej na nie oficjalnej liście ale zaproszono mnie już oficjalnie. Nikolas pomaga.
Mamy jeden mały problem więc przekazuje całą wiadomość; ,,PILNIE POSZUKIWANY TRANSPORT KRYTY NASZEGO NISSANA DO MOSKWY WRAZ ZE SPRZĘTEM DLA EKIPY MECHANIKÓW!! OFICJALNIE POTWIERDZONY ZOSTAŁ UDZIAŁ EKIPY R35 GODZILLA NA MOSCOW UNLIM 500+ 2012!! 18-20 maja musimy być na imprezie w stolicy Rosji!!!!!!!!!!" http://www.youtube.com/watch?feature=playe...;v=vZAKlL_xFJ8# |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
No to mega dobrze - dziś lekko smutny byłeś, jak mówiłeś, że się nie dostałeś. Jakieś teorie spiskowe tez już knułeś
![]() Powodzenia Panowie! -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 January 2010 ![]() |
Od STAN'a ,,Moscow Unlim 500+ klasa sport cars do 700KM na kołach (to co widzieliście na Bemowie to nic...postaramy się o semi-slick,wtryski 1015cc pod c16 i chłodnice+ miskę oleju do skrzyni) jest bardzo mało czasu ale postaram się aby was nie zawieźć...Polacy nie gęsi...nasze konie to nie konie wyłącznie na papierze."
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 25 July 2011 ![]() |
Gratulacje!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Jeśli ktos jest zainteresowany pomocą proszę wysyłać PW do użytkownika Superparts. A tym czasem zamykam.
-------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 21:13 |