![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Zdjęcia mojego autorstwa i niejakiego szanownego @burski
cała galeria: https://www.fotosik.pl/u/mhmc/album/2525561 ![]() ![]() ![]() -------------------- wiem
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Aż łezka się w oku kręci
![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
I ta Supra
![]() ![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
Finał w klasie maxi:Eclipse boostera vs Supra nitro Wally'ego zapadl mi w pamięci.
-------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 08 May 2007 Skąd: Mielec ![]() |
Co się stało z S4 Killerem? Istnieje jeszcze?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 11 June 2011 Skąd: lublin ![]() |
https://youtu.be/X5npqDDgQc8
s/rs4. ponadczasowy,a odglos lancza mam ustwiony jako dzwonek w telefonie od jakis 5-7 lat ![]() ![]() -------------------- GOLF MK4 R32 OEM-niuu toys
RS4 B5 SPORTEC -family cars S3 8l ABT ,BAM ,Imola Gelb -wife car GOLF MK2 RALLYE R32 4M...-toys |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 30 August 2006 Skąd: Gdynia ![]() |
Mam gdzieś jeszcze zakurzony numer magazynu "Spoiler" z 2004 gdzie jest kilka relacji z Modlina i innych imprez 1/4. Co za czasy
![]() -------------------- Speed 4life
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 27 May 2009 Skąd: Lublin ![]() |
S4 kiler gwiazda GT magazynu, pamiętam jak czytałem i nie dowierzałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 12 November 2016 Skąd: Stolica ![]() |
małym srolem byłem jak oglądałem powyższe auta na płycie lotniska w gdańsku (a może gdyni albo sopocie) jakieś 15 lat temu na LOTOS POWER CUP.
GMC TYPHOON, VETA, EVO z VTG wtedy szalały Powyższe S4, supra i skoda w dieselku z diagtronika jak najbardziej zapadły w pamięci. w EVO jakimś był wybuchł silnik ale już pamięć nie pozwala doprecyzować w jakim ![]() -------------------- Sleeper R30T 744KM 789Nm
0-100 2.99 100-200 5.8 ET 10.539 |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 08 May 2007 Skąd: Mielec ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tomka Nagórskiego. Brakuje filmiów GT z podkładem Kalwi&Remi Mam jakieś na dysku oficjalne z SSS z Bemowa, i Czas tuningu z Pruszcza Gdańskiego 2006 -------------------- Speed 4life
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 August 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Cudowne, szczególnie ta Siena z wycięciem na błotniku
![]() -------------------- _http://autobezsens.blogspot.com/ <- nudne gadanie o niczym
Drive like lightning, crash like thunder Civic fk2 R18A2 + Civic EG B16 było: E36 4d M44B19 - "(b)awaria", Astra F GSi 16v - "Disastra" |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
No i pojedynki Marcina Czernika w Imprezie z Tomkiem Nagórskim w Evo...
Ech, to były czasy ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: WGM ![]() |
u mnie w albumie są jeszcze bilety wejściowe z tych imprez , nie wiem czy pamiętacie ale był jeszcze Modlin.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Mam jakieś na dysku oficjalne z SSS z Bemowa, i Czas tuningu z Pruszcza Gdańskiego 2006 pamietam że corvette VTG chyba wtedy tam 9,3 zrobiło - to był kosmiczny czas ![]() rwało suty na zywo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 19 February 2005 Skąd: WaWa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 01 February 2010 Skąd: Toruń ![]() |
To było dalej chyba, 2005 albo 2006 rok jak Killer jeździł już z wyciętą mordą pod ten wielki intercooler
![]() ![]() -------------------- Civic EJ2_K20
|
|
|
![]()
|
|
A jaki szał był jak Typhoon pojechał 9,36 na otwarciu sezonu 2006 w w Bemowie. To dopiero była heca
![]() -------------------- Speed 4life
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
A w Białej Podlasce Coobcio miał 150 Koni w swojej primerze p10
![]() dopiero później na dobre przyszedł czas turbosprężarek czy Rover Zastec ledwo trzymający wolne obroty wygrał całą klasę mini całkowicie zamiatając konkurencję nikt nie miał nitro e30 kosztowały grosze i wszyscy je upalali to były czasy kiedy prenumerowałem GT -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Klasykiem był pierwszy Modlin :-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |