![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 30 March 2014 ![]() |
Witam
Tym razem mam do sprzedania nissana 200sx 1.8 turbo ca18det wystrojony pod 300 koni Samochód został złożony 3 dni temu, niestety mój mechanik do którego zaprowadziłem samochód zmienił mi uszczelkę cometi z 1.3 mm na 1.9mm i zaoszczedził bez mojej wieddzy ! nie splanował głowicy i dodatkowo za słabo przykręcił głowicę . na około 90nm. I dlatego uszczelka jest powtórnie do wymiany.... Samochód odpala... Ale uszczelka pod głowicą jest do wymiany. http://allegro.pl/nissan-200sx-s13-nie-s14...4107015452.html Samochód przeszedł gruntowny remont -Honowanie bloku -planowanie głowicy -wyważanie wału korbowego -panewki główne i korbowodowe ACL RACE 1000 zł prawie -nowe pierścienie -nowy rozrząd -Alternator po regeneracji Części: -Uszczelka Głowicy Cometic 1.9mm -Inne uszczelki Erling -Panewki ACL Race -Rozrząd SKF GMB Contitech -Przewody do turbospreżarki w stalowym oplocie. -Nowe Świece NGK irydowe Tuning: -Wtryskiacze 440cc -Przepływka Z32 -Przepustnica Z32 -Wałek Ssący Ca16 -Komputer Nistune -Kolektor Wydechowy Custom z Kwasówki -Orurowanie z Kwasówki -InterCooler 550x230x65 -Blow Off HKS Ssvq 2 Black -TurboSpreżarka TD04-16T(1000km po regeneracji prawie nie uzywana.....) -Downpipe 2.75" -Wydech 2.75 na jednym tłumiku -kompletne spiekowe 6 łopatek za około 2400 zł -Skrzynia biegów Seria w bdb stanie miska olejowa duża z przegrodami olejowymi. Oryginalnie wchodziło 3.6litra oleju teraz 6l Lekkie koła zamachowe Robione na zamówionie ![]() Kolektor wydechowy baran BOV ![]() pompa walbro 255l spływy oleju z głowicy Duża aluminiowa chłodnica - 1000 zl I wiele innych gratów których nie wymieniłem czujnik zegary itd Pytania proszę kierować na mail'a: kazio111@onet.eu w celu obejrzenia auta tel: 785 086 280 Lokalizcja Opole Lubelskie |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 10:16 |